Pe aceiasi tema

Nadine a fost victima dependenței de alcool! Artista a vorbit despre perioadele grele din viața sa

Nadine este printre puținele vedete de la noi care nu se ascunde să își expună viața public, cu bune și cu rele. Ea a vorbit într-o postare publică pe Facebook, chiar la începutul anului 2023, despre dependența cu care s-a confruntat o lungă perioadă de timp.

Grație voinței proprii, actrița și cântăreața Nadine a reușit să scape într-un final. Ea a declarat că folosea alcoolul pentru a pune pauză la toate sentimentele și grijile ce o năpădeau.

Cum a reușit Nadine să scape de dependența de alcool?

”Mi-e frică de droguri și de alcool. De fapt, mi-e frică de orice mă îndepărtează de rațiune. Mi-e frică de acea realitate care m-ar putea determina să consum droguri sau să vreau să nu mai știu de mine. Oamenii sunt fragili în fața unor anumite dureri și atunci vor să și piardă mințile. S-a întâmplat multora și deseori mă întreb dacă sunt, totuși, atât de puternică încât să fiu o excepție. Mulți ani nu am fost și in fiecare zi credeam că e sfârșitul. Din puținul pe care l-am priceput din viață am înțeles că nimeni nu este imun la nimic. Și nu, această frică nu atrage nenorocirea, ba dimpotrivă, mă ține mereu vigilentă și educată în ceea ce mă privește așa încât să stau cu ochii pe comportamentele, gândurile și emoțiile mele. Mă rog ca fiecare om să fie puternic în fața durerii, să se îndoaie, dar să nu se rupă. Mă rog ca fiecare om să aibă claritate în mijlocul furtunii pentru că, cumva, într-un mod misterios, există viață după orice nenorocire. Mă rog ca fiecare om să aibă în jurul lui, mai ales la durere, oameni blânzi, generoși și plini de compasiune. Nu știu de ce percepem durerea fizică și emoțională. Multe religii și filozofii o explică însă tot nu are nicio noimă. Mă gândesc că poate ține de nivelul nostru evolutiv, al umanității per ansamblu. Mă gândesc că poate când vom înțelege că “așa cum este sus este și jos” nu vom mai suferi când pierdem ce iubim. Nu știu… și tocmai pentru că nu știu și nu înțeleg aleg să lupt pentru a-mi păstra mintea în echilibru. E tot ce “am” în această nebuloasă”, a scris Nadine, pe pagina sa de Facebook.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie