Pe aceiasi tema

Nadia Comăneci, întâlnire cu Arnold Schwarzenegger, chiar la sală!

Nadia Comăneci, gimnasta noastră de 10, are o formă de invidiat chiar și la 61 de ani. Celebra gimnastă a dat nas în nas chiar cu marele actor Arnold Schwarzenegger (75 de ani), fost Mister Olympia și Terminator!

Cea mai bună gimnastă din istorie, printre vedete!

„La antrenamentul de dimineață…am dat peste un prieten foarte drag, Arnold Schwarzenegger”, a scris Nadia Comăneci pe Twitter.

Ea ține mult la țara ei, chiar dacă s-a căsătorit cu americanul Bart Connor! Sala în care plămădește noile talente americane are și un steag românesc, iar girmasta a postat un filmuleț în care dansează desculță, pe muzică românească!

A rămas Nadia Comăneci însărcinată cu Ștefan Bănică Jr.?

„Din ce ştiu eu, Nadia a stat cu Nicuşor Ceauşescu câţiva ani. O suna Nicu, de la Sibiu, şi-i spunea atât: Hai!. Imediat apărea maşina în faţa casei, ea se urca şi mergea acolo. Norocul ei era că, în multe cazuri, până ajungea, Nicuşor adormea din cauza alcoolului, iar ea cobora în cramă, îşi făcea provizii cu de toate şi se întorcea la Bucureşti.

Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu, dar şi cu Ştefan Bănică Jr., a ieşit un scandal uriaş la restaurantul Odobeşti din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au rezolvat situaţia. Securiştii lui Nicuşor au venit peste Bănică şi i-au dat o bătaie cruntă. Săracul de el, era plin de sânge.

La Odobeşti, că acolo cânta taică-su şi venise la el în vizită cu George Mihăiţă. Nadia a făcut avort imediat. Pentru mine e clar că ea se gândea la altcineva până să ajungem în Statele Unite.”, a povestit Constantin Panait

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie