Pe aceiasi tema

N-o să-ți vină să crezi ce și-a făcut Vulpița la păr! O mai recunoști?

Vulpița din Blăgești a reapărut pe scena publică și a făcut furori cu noul său look! După câteva luni în care fanii săi s-au întrebat unde este și ce face, Vulpița a revenit cu o schimbare radicală de imagine.

Vulpițo, ce ți-ai făcut la păr?

Fanii nu au putut să nu observe că și-a schimbat culoarea părului și că acum este blondă! Acest lucru a atras atenția tuturor și i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Nu mai este castanie, ci blondă, iar acest lucru i se potrivește de minune.

Vulpița a mai încercat să facă și alte schimbări care au fost la fel de surprinzătoare. Ea și soțul ei, Viorel Stegaru, au încercat să se mute la București, dar lucrurile nu au mers așa cum au planificat și au fost nevoiți să se întoarcă în satul natal. Aceasta nu a împiedicat-o pe Vulpița să își facă simțită prezența în mediul online.

Recent, ea a apărut într-o costumație sexy de Halloween, care a atras privirile tuturor și a stârnit un val de reacții din partea fanilor săi. Cu această ocazie, Vulpița a arătat că nu îi este teamă să își pună în valoare corpul și să se distreze.

 

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie