Pe aceiasi tema

Momentul rușinos cu care Cristi Borcea și-a început relația cu Valentina Pelinel!

Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc o adevărată poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Cei doi au fost împreună la bine, dar mai ales la greu, și au treci copii grozavi, gemenele Rania și Indira și băiețelul cu nume sonor în fotbal, Milan. Începutul relației a fost unul neobișnuit!

Cum s-a cuplat Cristi Borcea cu Valentina Pelinel

Cu toate că au trecut amândoi prin mai multe căsnicii, acest lucru nu îi împiedică acum să formeze un cuplu fericit, cu trei copii împreună. Valentina a mai fost căsătorită în 2007 cu Cristian Boureanu, avându-i la nuntă ca naşi chiar pe Mihaela şi Cristi Borcea. Se pare că fostul patron de la Dinamo a pus chiar atunci ochii pe blondină!

Într-o excursie la munte, Borcea a călcat strâmb, fiind prins de soția sa de atunci, Mihaela, într-o partidă de sex chiar cu Valentina! Chiar dacă și ea se afla în stațiune cu Cristi Boureanu, acest lucru nu a reprezentat o piedică în calea dragostei.

„Au încercat să ascundă relaţia, o perioadă au şi reuşit. În cele din urmă, lucrurile au început să fie din ce în ce mai vizibile şi mai supărătoare. Prima care a pătimit de pe urma manechinului a fost Mihaela, care a şi surprins-o pe Valentina Pelinel într-un moment intim alături de Cristi Borcea.

Totul s-a petrecut în timpul unei vacanţe la munte pe care soţii Borcea o petreceau cu Valentina şi soţul ei de atunci, Cristi Boureanu. Prieteni de familie, cei patru au făcut multe sejururi în afara ţării şi se pare că nu prea au reuşit să ţină lucrurile în frâu”, a declarat un apropiat al familiei.

„Am simţit că încearcă să-mi distrugă mariajul!”

Chiar și amanta lui Borcea de la acea vreme, Alina Vidican, cea care ulterior avea să-i devină soție, a aflat și a rămas șoicată de prolificitatea lui Borcea. De altfel. ea i-a acordat o atenție deosebită Valentinei atunci când era căsătorită cu magnatul buteliilor.

„Am simţit că îl vrea pe soţul meu şi că încearcă să-mi distrugă mariajul”, spunea Alina despre Valentina Pelinel.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie