Pe aceiasi tema

Mirela Vaida le interzice copiilor ei să o vadă la televizor! Îi e rușine de emisiunea ei?

Mirela Vaida, cunoscută pentru emisiunea de scandal Acces Direct și pentru Mireasa, se bucură de o familie împlinită, cu trei copii. Ea a dezvăluit că îi educă atent, astfel că nu le permite să urmărească emisiunea pe care chiar ea o moderează! Oare îi e rușine și ei de cum profită de săracii oameni la televizor?

Mirela Vaida, cum își educă copiii?

Mirela Vaida recunoaște că îi place să fie mamă și că își iubește copiii. Deși este foarte ocupată cu proiectele de la Antene, ea își face timp să îi ducă la școală, să le gătească și să le citească povești! Ea a mărturisit că nu îi bate niciodată, și că sunt niște copii ascultători.

”Ridic tonul și ei înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Tatăl lor la fel face, dar atât! Și noi aplicăm pedepse. Cea mai cruntă pedeapsă e să te duci în camera ta sau nu primești desert. Sau, azi, nu mergem în parc, dar atât. Oricum, ei le simt. Generațiile s-au schimbat, nu mai funcționează pedeapsa și autoritatea. Merge vorba bună.” a spus Mirela Vaida

Mirela Vaida le interzice ferm copiilor să-i urmărească „emisiunea”

Mirela Vaida susține că nu le dă voie copiilor să urmărească Acces Direct pentru că nu este o emisiune potrivită pentru vârsta lor și că nu trebuie să facă un caz din asta!

”Copiii mei știu că mama lor apare la televizor, pentru că, atunci când vin acasă de la școală sau după amiezile, mai dau drumul la televizor, să vadă că sunt acolo. Nu se uită la emisiunea mea, pentru că nu este emisiune pentru copii. Și le-am spus că nu e pentru copii. Știu că mama lucrează la televizor, știu că, mă rog, colegii, vecinii mă cunosc, dar nu facem un caz din asta. ”.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie