Pe aceiasi tema

Mircea Solcanu, aproape surd! Trăiește doar din pensia de handicap!

Mircea Solcanu, îndrăgitul prezentator cunoscut pentru emisiunile de pe Acasă, trăiește din pensia de handicap! El are mai multe tumori pe creier, care i-au cauzat pierderea parțială a auzului, după ce i-a spart timpanul.

Mircea Solcanu, surd într-o ureche și cu o pensie mizeră!

După ce a plecat din televiziune, Mircea Solcanu abia se mai întreține! El are o pensie de handicap de 760 de lei. Fostul prezentator s-a retras acasă, la Constanța. Deși trece prin mari greutăți, el se bucură de faptul că oamenii îi zâmbesc, atunci când îș recunosc pe stradă.

„M-am reîntors la Constanța care e orașul meu natal, mi-am lăsat părul lung, l-am mai tăiat de curând. Însă oamenii cred că îmi recunosc ochii și vocea, deși nu îmi mai doresc. Singurul lucru care contează este că atunci când oamenii mă recunosc, zâmbesc, iar asta îmi este suficient. Trăiesc într-un oraș și o țară cu tristețea în ADN. Iar faptul că ei zâmbesc când mă văd e mica mea victorie din ziua respectivă”, a spus Mircea Solcanu.

Mircea Solcanu a dezvăluit că tumoarea de pe creier i-a spart timpanul de la urechea dreaptă și că mai aude doar cu urechea stângă.

„Slavă Domnului, binișor. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani, dar probleme majore din cauza tumorii nu am. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă”, a spus Solcanu.

Primăria Constanța i-a șutit mașina lui Mircea Solcanu

Primăria Constanța nu a avut milă de fostul prezentator și i-a ridicat mașina, care nu i-a mai fost returnată.

„Nu m-am reinventat. Poate doar m-am transformat, duc lipsa mașinii pe care mi-a luat-o Primăria Constanța și nu vrea să mi-o mai returneze. Poate se sesizează Poliția, cine știe?!?!? Oricum nu o mai foloseam dar poate o vindeam să îmi plătesc niște facturi”.

Deși a mai trecut printr-o greutate, Mircea Solcanu susține că nu are regrete și că se bucură de viață pentru Dumnezeu.

„Niciunul. Dacă aș avea regrete, e ca și cum i-aș spune Domnului că a greșit, iar de acest gând mă feresc cel mai mult pentru că nu vreau să aduc vreo impietate Arhitectului și Creatorului vieții mele”, a încheiat Solcanu.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie