Pe aceiasi tema

Mircea Badea, tot mai temător! El nu exclude riscul unui război nuclear!

Mircea Badea este o adevărată sursă de luat în considerare, mai ales după ce colegii lui au dat pe post o înregistrare cu avioane dintr-un joc, ca fiind o adevărată scenă de război. Prezentatorul de televiziune a declarat că nu se mai poate negocia, și că există riscul ca Putin să apeleze la soluția finală de exterminare a populației Pământului!

„Cred că am anticipat relativ corect, ieri, ce a spus Putin astăzi, deci n-a fost o surpriză ce am auzit. Bun, sunt 2 lumi absolut diferite lumea occidentală și lumea non-occidentală. Fiecare dintre cei doi președinți s-a adresat lumii din care face parte. Discursul lui Putin este clar pentru lumea non-occidentală, în primul rând pentru ruși, dar și pentru lumea extinsă non-occidentală, la fel cum discursul președintelui Biden este pentru occidentali”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Mircea Badea consideră că războiul adevărat va începe!

Mircea Badea a susținut că vremea războiului hibrid s-a terminat, acesta încălzindu-se, urmând „vremea forței brute teribile”.

„Eu am înțeles lucrurile un pic diferit față de ce s-a discutat în platou, nu văd începutul unui război rece, văd că suntem într-un război care devine din ce în ce mai cald și am puncte de vedere diferite. Eu nu cred că mai există o minimă șansă de negociere în acest moment.

Cred că odată cu aceste discursuri de astăzi vremea discursurilor s-a terminat. Nu cred că vom mai avea semnale. S-a dat un semnal, s-a lansat o discurs. Nu, cred că vremea discursurilor astăzi s-a încheiat și ceea ce urmează este doar război care poate îmbrăca absolut orice fel de formă, inclusiv nuclear. Eu nu exclud în acest moment deloc componenta nucleară a războiului. Deci cred că va fi un război din ce în ce mai brutal, teribil”, a încheiat Mircea Badea!

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie