Pe aceiasi tema

Mircea Badea: „Toate c*rvele din România sunt virg*ne. Toate!”

Afirmați șocantă făcută de Mircea Badea, chiar în direct! „Toate c*rvele din România sunt virg*ne. Toate! Care-i mai c*rvă și mai panaramă, și mai parașută penală, aia-i mai v**gină.” Ce crede despre divele din divertisment?

Mircea Badea a făcut declarații controversate despre femeile din industria de divertisment, susținând că acestea trebuie să arate bine pentru a-și face meseria. Prezentatorul TV a precizat că acest lucru este valabil și pentru modelele sau persoanele care pozează în diverse reviste, deoarece aspectul fizic este unul important în aceste domenii.

Mircea Badea, critic și la adresa femeilor care s-au îngrășat.

În plus, Mircea Badea a criticat femeile care s-au îngrășat puțin, spunând că acestea nu ar trebui să își mai arate corpul. Declarațiile sale au stârnit o serie de reacții negative din partea unor femei, care susțin că aspectul fizic nu ar trebui să fie singurul criteriu de evaluare în cariera lor.

„Dacă pozezi în chiloți, trebuie să fii cât de fit poți tu să fii. Dacă ai luat două kilograme, nu te dezbraci.

Repet: dacă ești în domeniul acesta. Aici vorbesc despre profesionalism. Jennifer Lopez este impecabilă, dar este meseria ei”, a mai spus Mircea Badea.

Totuși, există și persoane care susțin că Mircea Badea are dreptate, deoarece în industria de divertisment, aspectul fizic este unul important și poate influența succesul unei cariere. În orice caz, declarațiile sale au fost primite cu o serie de reacții, iar subiectul a stârnit un amplu dezbatere în mediul online.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie