Pe aceiasi tema

Mioara Velicu, semne de dincolo din partea soțului decedat!

Cântăreața de muzică populară Mioara Velicu a declarat, în direct, că primește mai multe semne din partea soțului său, Nicolae Martinescu, care a murit acum 11 ani. Ea l-a visat că i-a cerut o felie de pepene.

Mioara Velicu, mesaje de dincolo!

Conform tradiției din Moldova, Mioara Velicu a împărțit pepene la pomenire, transmițând că este important să faci acest lucru atunci când visezi pe cineva care nu mai este printre noi.

„Atunci când visezi pe cineva trebuie să dai de pomană, așa este la noi, în Moldova. Poate vrea ceva. Dau ce îi place cel mai mult de pomană. Faptul că visezi pe cineva, îți este dor, ori îi este lui dor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că de mine are cine să aibă grijă, așa cum am și eu grijă de cei plecați dintre noi și păstrez obiceiurile și tradițiile din Moldova. Am învățat-o și pe fata mea să facă la fel când eu nu voi mai fi. Eu am făcut cât sunt în viață.”, a explicat Mioara Velicu.

Interpreta  a adăugat că ar dori să îl viseze pe soțul ei mai des și să comunice mai mult cu el prin vise. „Mi-aș fi dorit ca bărbatul meu să spună ce trebuie să îi mai dau, ce trebuie să mai fac, să îmi spună dacă este supărat, mi-aș fi dorit”, a declarat aceasta.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie