Pe aceiasi tema

Minodora și-a altoit fiul pentru că „a avut atitudine de cocalar”!

Minodora este cu adevărat o mamă model! Invitată recent în emisiunea Cristinei Șișcanu, ea susțien că își educă fiul de 13 ani cu o mână de fier! Când a văzut felul grotesc în care îl influențează anturajul, mai ales când vine vorba de haine, cântăreața a recunoscut că dacă nu se astâmpără, „și-o ia”.

Fiul Minodorei, Marco, a avut atitudine de cocălar!

La 13 ani, Marco, fiul ei, studiază pianul, cel mai probabil din plăcere. Invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu, „După plată și răsplată”, Minodora le-a dezvăluit telespectatorilor că acesta participă la multe concursuri, și că a pus piciorul în prag atunci când prietenii au încercat să-l influențeze!

„Marco are bun simț, iar dacă sare calul îi ard una după cap și își revine. „Hai măi, ce dai?!” Păi dacă ești nesimțit. Este cuminte, dar mai are din astea… a avut atitudine de cocalar.

E un băiat fin. I-am zis: „Băi băiatule, dacă ți-ar sta bine te-aș lăsa în pace că sunt mama ta și văd cu ce îți stă bine și nu. Te rog să ai încredere în mine, mami, că nu te mint. Dacă ți-ar sta bine și te-ar coafa… da. Ești un băiat delicat, chipul tău e într-un anumit fel, felul de a te îmbrăca”.

Există un brand de haine de la care se îmbracă acum toți copii, din alea mai largi, cu turul lăsat. Copilului meu nu-i stă bine cu așa ceva. Lui îi stă bine cu o pereche de blugi, un hanorac, dar mai clasic.

Și mai are din astea. Nu știu ce vede la ceilalți, dar i-am zis că nu trebuie să fie ca toți ceilalți. De ce nu ești ca tine? Dacă ai comportament de cocalar, te rog să îți revii. Dacă nu îți revii, ți-o iei. De când și-a luat-o ultima dată, că i-am dat două-trei după cap. (…)

Acum să nu își imagineze lumea sau să instig lumea să își bată copiii. Unde dă mama crește. Și noi ne-am luat câte una peste ceafă”, a spus Minodora în direct.

Minodora, răvășită de moartea tragică a amamei!

Minodora a fost devastată de moartea mamei ei, astfel că face sport ca să evite aceleași probleme de sănătate cu care s-a confruntat și ea.
Recent, artista, dar și fiul și soțul ei, au trecut printr-un moment de cumpănă, când mama celebrei soliste s-a stins din viață. Chiar dacă aceștia știau că femeia are probleme de sănătate, nu se așteptau ca momentul acesta să vină atât de curând, motiv pentru care au suferit cu toții extrem de mult.

Tragedia a avut loc în luna august, dar nici până în ziua de astăzi Minodora nu a putut reveni la rutina ei zilnică, pe care o avea înainte.

„Fac și sport, dar în ultima perioadă nu am mai reușit, pentru că am fost foarte supărată. Am pierdut-o pe mama mea, sufletul pereche și nu mi-a mai ars de nimic. Am și strâns banda, am pus-o pe scară, asta îmi place să fac, bandă. Îmi pun și greutăți la picior.Nu am dispoziție acum. Nu m-am așteptat să o pierd pe mama. Totul a început să se întâmple din aprilie, atunci am primit un telefon, când tata mi-a spus că a găsit-o cu capul pe masă. S-a dus tata până în curte, pentru că ei s-au mutat la casa bunicilor mei. Făcuse un atac cerebral, iar cheagul acela s-a oprit la intestinul subțire.

A făcut infarct la stomac, asta s-a întâmplat în aprilie, după care au urmat numai probleme. Am tot tras de atunci. I se dăduseră atunci șanse de 1% să supraviețuiască, dar a reușit să o salveze și am plecat acasă fericite. Au urmat alte momente grele însă, după o lună de zile a făcut multiple atacuri cerebrale chiar în mijlocul creierului’, a declarat Minodora.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie