Pe aceiasi tema

Mihai Trăistariu, fotografie emoționantă la mormântul părinților!

Cântărețul Mihai Trăistariu a rămas fără părinți de tânăr! El se reculege la mormântul lor din orașul său natal, Piatra Neamț, ori de câte ori se întoarce în locurile natale. Tatăl și l-a pierdut pe când avea doar 17 ani, în timpul liceului, iar mama la o zi după ce s-a întors de la Eurovision 2006.

Destin tragic pentru părinții lui Mihai Trăistariu

”Mă consider destul de ghinionist că mi-am pierdut ambii părinți de tânăr. Tata avea 68 când a murit iar mama avea 66. Eram în liceu când a murit tata. Aveam doar 17 ani. A avut cancer la cap. Mama a murit în 2006, la o zi după ce m-am întors de la Eurovision-ul din Grecia.

Am găsit-o în comă. N-am mai vorbit cu ea, deși doctorul zicea să încerc să-i vorbesc. Se zice că oamenii aflați în comă s-ar putea să audă, să simtă. În fine, am avut o viață destul de necajită la capitolul ăsta. Multe ființe dragi au dispărut din viața mea și lucrul ăsta mi-a frânt inima, puțin câte puțin… Oameni, animale …

Singurul lucru pe care pot să-l fac este un… centru de cercetare. Clonarea, criogenarea, călătoria în timp ( în trecut sau în viitor ), leacul nemuririi, vindecarea tuturor bolilor, inteligența artificială, viața pe alte planete, călătoria în Cosmos… Toate astea vor face obiectul eMenTi Institute. Este visul vieții mele. Pe care nu l-am spus nimănui până acum.”, a scris Mihai Trăistariu pe Instagram.

Mihai Trăistariu, în lacrimi

El revine în orașul de baștină cel puțin o dată pe an, sau chiar mai des dacă susține concerte.

„Eu când trec prin Piatra-Neamț, trec o dată pe an, maxim de două ori, dacă am un concert în zonă, acum am avut la Lacul Roșu, trec pe la mormântul părinților și trec să-mi vizitez fratele, am un frate pictor rămas în Piatra-Neamț. Am fost pe la cimitir, normal că sentimentul e de nostalgie și de tot ceea ce înseamnă amintiri frumoase, doar că am găsit mormântul puțin degradat așa. Dacă nu sunt copiii care să se ocupe de mormântul părinților lor, nu e nimeni”, a mărturisit cântărețul.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie