Pe aceiasi tema

Mihai Trăistariu dezvăluie calitățile femeii perfecte! „Să vorbească corect gramatical”!

Mihai Trăistariu (43 de ani) încă își caută iubită! Ciorcârlia muzicii românești s-a săturat de singurătate. Se pare că cei doi ani în care nu a avut o iubită l-au făcut să declare că își dorește să fie din nou fericit, în brațele unei femei. Deși a trecut prin multe despărțiri, el este sigur că își poate găsi o femeie pe gustul lui!

Femeia perfectă pentru Mihai Trăistariu!

Mihai Trăistariu a transmis că nu contează neapărat aspectul fizic și că își dorește o fată drăguță. Printre calitățile pe care le caută se numără: să se auto-susțină financiar. să știe să gătească și să vorbească, să provină dintr-o familie numeroasă și să își dorească cât mai mulți copii.

„Am tot căutat-o. Vreau o fată simplă, veselă, să fie gospodină, să știe să facă măcar o ciorbă, să vorbească corect gramatical, să aibă un job stabil sau un business propriu, să nu trebuiască să-i dau eu bani de buzunar, eu sunt familist și moștenesc de la părinți, la mama au fost 15 frați, la tatăl meu 10, să avem o familie numeroasă, 5-7 copii, cât se poate, să fie capabilă să-i crească. În rest nu am alte pretenții fizice sau nu știu cum, să fie draguță”, a spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, ultima relație cu o „puturoasă”!

Mihai Trăistariu nu și-a mai căutat jumătatea de doi ani! Atunci, el a stat cu o studentă de 20 de ani, pe care o acuză de lene și de faptul că se uita pe vlogurile lui Dorian Popa.

„Ultima relație a fost cu o studentă, avea 20 de ani și nu avea bani. Nu avea bani nici de autobuz sau microbuz, când voia să plece singură, când era cu mine mergea cu mașina mea. Trebuie de fiecare dată să-mi ceartă mie 8 lei de microbuz, ceea ce era ridicol cumva. I-am zis tot timpul să se angajeze undeva și nu voia, era puturoasă. Atunci am realizat că nu vreau o parteneră puturoasă care stă numai pe Tik Tok și toată ziua stătea numai pe vlogurile lui Dorian Popa, pe tot felul de emisiuni. Plecam și o lăsam în pat pe Tik Tok și mă întorceam și o găseam tot acolo”, a mai zis Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu susține că atunci când pleca de acasă, o găsea uitându-se pe telefon, iar când se întorcea, tânăra făcea același lucru.

”Veneam și o întrebam ce ai făcut și zicea că am stat pe vlogurile lui Dorian Popa, ei, stai cu el atunci. Am renunțat după doi ani, nu avea niciun Dumnezeu, era doar drăguță. Ne-am despărțit acum doi ani”, a mai spus cântărețul.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie