Pe aceiasi tema

Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani! Pe cine a iubit râvnitul burlac?

Mihai Bendeac tocmai a schimbat prefixul! Unul din cei mai cunoscuți actori de comedie din România tocmai a împlinit 40 de ani! Bendeac se pregătește și de o altă mare schimbare în viața lui. După ce a fost una din vedetele Antenei 1 mai bine de 10 ani, Mihai a schimbat tabăra și acum se află sub contract cu PRO TV-ul!

Drama care l-a făcut pe Bendeac să schimbe tabăra

Bendeac a făcut acum o săptămână o postare pe Instagram, în care apărea sigla postului la care își dorea să ajungă de mai mulți ani. Există posibilitatea ca el să fi semnat cu postul din Pache Protopopescu pentru emisiunea „Românii au talent”, ținând cont că s-a mai aflat în această postură. El făcuse chiar o ședință foto cu Andra și Andi Moisescu, înainte ca Antena 1 să tragă de el prin clauzele abuzive pe care le avea în contract. El a plecat de la „iUmor” după 13 sezoane, după ce s-a pronunțat împotriva poziției anti-vacciniste pe care Mugur Mihăescu o avea la acea vreme. El considera că se afla în pauză, iar faptul că producătorul voia să dea momentul pe post l-a făcut să refuze să mai vină la următoarele emisiuni din sezon. El nu le-a mai răspouns producătorilor la telefon. A fost înlocuit cu Costel Bojog, iar în acest sezon i-au luat locul Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Mihai Bendeac, îndrăgostit de Mirela Zeța?

Mihai Bendeac este unul din cei mai cunoscuți burlaci din România. De-a lungul timpului, el a avut mai multe relații cu vedete cunoscute la noi, printre care Roxana Vancea, Celia, Mirela Zeța, Sore, Andreea Popescu și cântăreața Jo. Se pare că actorul a ținut cel mai mult la actrița Mirela Zeța, cu care a format un cuplu simpatic în cadrul emisiunii „Mondenii”.

,,Eram în facultate, prin anul doi. Ce vremuri! N-a durat foarte mult, dar a fost superb și am avut multe de învățat de la ea. Nu am fi putut să rămânem împreună, întrucât avem personalități ce se lovesc mereu cap în cap”, a declarat actorul.

Cine este Mihai Bendeac?

Mihai Bendeac este un actor de teatru și film, regizor, scriitor și fost jurat la iUmor. El a jucat în filme precum „Milionari de Weekend” (2004) și „Supraviețuitorul” (2006). În teatru este cunoscut pentru interpretarea lui Achille, în piesa „Pălăria”, de Eugene Labiche, în regia lui regia Horațiu Mălăele. Printre alte piese de teatru în care a jucat se numără „Bani din cer”, de Ray Cooney, regia Horațiu Mălăele, 2001, „Richard III”, de William Shakespeare, regia Titus Scurt, 2005, „O noapte furtunoasă”, de I.L. Caragiale,, 2005 și altele.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie