Pe aceiasi tema

Marie Janette, cucerită de un american! Și-a încălcat religia pentru a o avea!

Marie Janette a trăit o bucățică din visul american! După ce a reușit să cucerească publicul din România, a trecut la nivel internațional! Un bărbat din Ucraina i-a căzut cu tronc! El a iubit-o atât de mult, încât și-a încălcat preceptele morale ale religiei lui!

Janette, mai presus de religie!

Janette a dezvăluit că bărbatul i-a furat inima în avion și că s-a întâlnit cu el în Seattle. Se pare că lucrurile au avansat rapid între cei doi. Janette a reușit să îl convingă pe ucrainean că este irezistibilă, iar el și-a încălcat religia ca să-i facă pe plac. Cei doi au făcut sex, chiar dacă religia lui îi interzicea acest lucru înainte de căsătorie!

„A fost absolut minunat. Am aflat la fața locului că el are altă religie față de noi și ne-am rugat mult împreună. Trebuia să fim căsătoriți ca să da. În final, a dat religia la o parte și s-a rezolvat. Și-a încălcat toate regulile religiei pentru mine. Am avut nouă zile împreună.”, a dezvăluit Janette la Xtra Night Show.

L-a cucerit cu spaniola!

Deși s-a lăsat greu, ucraineanul a fost topit după cinci zile, când a auzit-o pe Janette că vorbește limba spaniolă.

”De obicei dura cinci minute, acum a durat cinci zile. După patru zile am renunțat, dar la un moment dat eram într-un restaurant, mâncam, și m-am băgat eu în seamă cu niște mexicani și am vorbit în spaniolă. În momentul în care a auzit, a pus punct religiei, am aruncat cartofii și am plecat. Dacă știam, vorbeam spaniolă din prima zi.”, a mai spus Janette.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie