Pe aceiasi tema

Mariana Moculescu, împăcare cu Horia? Cu ce actriță decedată recent i-a zis compozitorul că seamănă?

Mariana Moculescu susține că Horia a asemănat-o cu sex-simbolul Raquel Welch, despre a cărei moarte puteți citi aici. Mai mult, ea are o perucă care seamănă exact cu coafura pe care vedeta de la Holywood o purta.

Mariana Moculescu, Raquel Welch de România!

Pe baza asemănării, Mariana Moculescu este sigură că Horia se va reîndrăgosti de ea, și speră că îi va plăcea.

„Atunci când m-a cunoscut (n.r. Horia Moculescu) a spus că semăn extraordinar de bine cu actrița Raquel Welch. Chiar și fostei lui soții, pe vremea aceea era nevasta lui, i-a spus că a cunoscut o fată care seamănă izbitor cu actrița hollywoodiană Raquel Welch. (…) Am cumpărat o perucă asemănătoare coafurii pe care o avea actrița (…) Se va reîndrăgosti de mine și sper să îi priască”, a mărturisit Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

Horia Moculescu, un gentelman

„Da (n.r. și-ar dori să se reîndrăgostească Horia de ea), păi face bine oricărui om să se îndrăgostească.(…) Cine știe ce se întâmplă în această primăvară. Mă pot reîndrăgosti, chiar și de Horia.(…) Mă ajută în continuare dacă îi cer ajutorul. Este foarte gentleman cu mine Horia. Este foarte domn și este un bărbat care… mă rog, în anumiți ani își pierduse calitățile, dar am rămas foarte plăcut impresionată că este un gentleman în ultima perioadă”, a mai spus Mariana Moculescu.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie