Pe aceiasi tema

Marian Olaianos se apără de acuzațiile de hărțuire! „Sunt victima unor imense și repetate abuzuri!”

Comentatorul Marian Olaianos a fost cercetat disciplinar de TVR pentru presupusele agresiuni făcute aspura colegei Nadine Vlădescu, iar verdictul comisiei a fost unul șocant: desfacerea contractului de muncă!

Pentru că a evitat avansurile ei sexuale, fiind bărbat căsătorit, Nadine Vlădescu a început să îl hărțuiască și să amenințe că îl va face de râs în fața familiei și a întregii lumi. Ea s-a ținut de el inclusiv pe holurile instituției, dar și în curtea acesteia. Olaianos a declarat că doar a dat-o la o parte, fără să o lovească.

„Aflându-mă într-o stare de maximă tensiune emoțională și în încercarea de a mă apăra, am împins-o la perete, apucând-o de zona gâtului. Dar nu am lovit-o!”, a explicat comentatorul comisiei.

„Olaianos încearcă să se depărteze de Vlădescu, dar este urmărit în permanență”

Procesul verbal al ședinței confirmă spusele comentatorului sportiv. „Olaianos era într-o poziție de autoapărare (…) Într-un moment de tensiune maximă, gesticulează către Nadine Vlădescu, apoi își poziționează ambele mâini în zona gulerului. În cadrul următor, ei se deplasează către perete pentru aproximativ o secundă (timp în care Olaianos o scutură pe Vlădescu). În continuare se observă gesturi ample din partea ambelor persoane, descriind o ceartă. Olaianos încearcă să se depărteze de Vlădescu, dar este urmărit în permanență.”

Mai mult, deși Nadine Vlădescu a susținut public că și-a scos un certificat medico-legal, ea nu ar fi făcut acest lucru, astfel neputând proba agresiunea! Mai mult, el face acuzații incendiare, susținând că Nadine Vlădescu îi șantajează pe șefii TVR, deținând informații compromițătoare despre unul din ei!

„Din informațiile pe care le dețin, se pare că această atitudine vădit ostilă și abuzivă la adresa subsemnatului, în scopul concedierii mele nelegale, este determinată de o serie de presiuni exercitate prin șantaj de doamna Nadine Vlădescu, aceasta deținând o serie de informații și materiale compromițătoare în privința anumitor persoane din cadrul conducerii TVR.”

Betano l-a pus pe liber! Cei 5000 de euro lunar s-au evaporat!

Din cauza tărăgănării deciziei de către TVR, Betano, compania de pariuri sportive pentru care realiza lunar emisiuni, i-a desfăcut contractul pe baza clauzelor care prevăd conduita morală.

Marian Olaianos a dat în judecată TVR-ul și solicită despăgubiri de 1.000.000 de lei, aproximativ 200.000 de euro! În vârstă de 48 de ani, comentatorul este căsătorit și are doi copii. La TVR încă din 1999, el a fost reporter de teren, comentator și unul din puținii realizatori de emisiuni de televiziune de fotbal, printre care și legendara Replay, alături de Marius Mitran.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie