Pe aceiasi tema

Maria Shriver, traumatizată complet de Arnold Schwarzenegger! S-a vindecat la o mănăstire!

Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, s-a recules la o mănăstire după divorțul de celebrul actor! Ea a dezvăluit de ce a fost nevoită să se retragă în liniște!

Arnold Schwarzenegger a băgat-o pe Maria Shriver în depresie!

În cadrul podcastului Making Space cu Hoda Kotb, Shriver a mărturisit că a mers la o mănăstire după despărțire, pentru a-țși găsi „liniște și să caute îndrumare”.

A descris experiența ca „o scenă din filmul The Sound of Music” și și-a amintit că maica superioară i-a arătat că viața poate fi roz!

„Maica superioară mi-a spus la final – chiar am scris despre asta, dar n-am împărtășit – a spus „cred că ai venit aici căutând permisiune”. „Nu poți să vii să locuiești aici, dar ai permisiunea să te duci și să devii Maria”. Plângeam.”, a spus Maria Shriver.

„Nu mi-am dat niciodată voie mie să simt, să fiu vulnerabilă, să fiu slabă, să fiu adusă în genunchi, iar lumea mi-a făcut asta. Și după am zis ‘Ok, Doamne, hai. O să iau asta și o să învăț tot ce pot despre rolul meu și ce trebuie să învăț.”, a mai povestit ea.

Shriver și Schwarzenegger au anunțat că s-au despărțit în mai 2011. Cei doi au împreună patru copii: Katherine, 33 de ani, Christina, 31 de ani, Patrick, 29 de ani, Christopher, 25 de ani. Nici unul nu a cunoscut celebritatea marelui tată.

Divorțul a fost cauzat chiar de Arnold, care și-a înșelat soția cu menanjera, care l-a născut pe Joseph Baena.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie