Pe aceiasi tema

Maria de la Mireasă, deranjată de insinuările lui Alex! „Ascunzi ceva și nu știu ce”

Deși se află de puțin timp în casa Mireasa, Maria a fost luată la întrebări de Alex, care voia să afle mai multe despre ea. Restul băieților sunt de părere că Alex și-ar fi dorit ca Maria să vină pentru el, de aici și interesul său.

Întrebările adresate de Alex au scos-o din sărite pe Maria

După ce a intrat în casa Mireasa, concurenții au încercat să afle mai multe detalii despre maria. Se pare că Alex îi face ochi dulci lui Mari. I-a pus mai multe întrebări, iar o parte din ele au scos-o din sărite pe noua concurentă.

După ce i-a cunoscut pe toți băieții, Maria a stat de vorbă cu Alex, care i-a pus întrebări care au enervat-o!

„Nu te-am simțit sinceră aici. Ascunzi ceva și nu știu ce”, a spus Alex.

Cum a reacționat Maria

Imediat după ce a vorbit cu Alex, Maria a mprturisit că a fost deranjată de întrebările concurentului, pentru că i-a dat cu hate!

Ba mai mult, Andreea este de părere că felul în care a întâmpinat-o pe noua concurentă face parte dintr-o strategie, căci, susține concurenta, Alex ar fi avut aceeași atitudine și față de ea, în lunile trecute!

„Deci, ce subiecte a putut să abordeze băiatul ăsta cu mine ieri. Nu este neapărat încrezut, cât vorbește ca să pară interesant. Știi că dacă e să îți primești hate, e tot constructiv, să privești din anumite aspecte. Oamenii se împart în două categorii: oameni pentru care ești plăcut care te plac pentru ce ești și tu și oameni care te judecă sau pur și simplu să primești hate (…) Stăteam ieri pe canapea și se uita la mine și face: „Tu ai ceva de spus”. Nu, ce să am de spus? Eu sunt conștientă la ce am venit și i-am răspuns la toate curiozitățile pe care le-a avut. Niște întrebări deplasate și am răspuns, n-am avut nicio problemă”, a mărturisit Maria.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie