Pe aceiasi tema

Marcel Ciolacu, după reţinerea lui Victor Piţurcă şi a directorului ROMARM: „Cred că nu va fi singurul caz”

Preşedintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat luni, 30 ianuarie, despre reţinerea de către DNA a fostului selecţioner Victor Piţurcă şi a directorului ROMARM, Gabriel Ţuţu, acuzaţi într-un dosar privind achiziţii realizate în timpul pandemiei COVID, că nu crede că acesta va rămâne singurul caz, potrivit news.ro.

„PSD a trecut prin Parlament o cerere către Curtea de Conturi şi există un raport al Curţii de Conturi, unde erau elemente evidente că în timp ce noi toţi am stat în case, unii au făcut averi şi n-au fost impozitaţi, apropos, cu toate că au fost venituri excepţionale plătite de către noi toţi. Iarăşi e un lucru care ne-a scăpat şi a trebuit să acţionăm mult mai repede”, a declarat Marcel Ciolacu într-o conferință de presă la Sinaia.

Liderul PSD a adăugat că nu crede că acesta va rămâne singurul caz care va fi anchetat de autorități.

„Mă bucur că încet, încet începem să aflăm adevărul şi am încredere totală în magistraţii implicaţi în aceste cazuri. Cred că nu va fi singurul caz”, a punctat liderul social-democraţilor după ședința Consiliului Politic Național și reuniunea Grupurilor Parlamentare ale PSD de la Sinaia.

Victor Pițurcă, fostul selecționer al naționalei de fotbal, a fost reținut de DNA într-un dosar privind achiziţia de produse medicale în pandemia COVID, mai precis măști neconforme pentru MApN. Cazul a fost dezvăluit în urmă cu un an într-o investigație Libertatea. Alături de Pițurcă, în același dosar, a fost reținut și Gabriel Țuțu, director general al CN ROMARM SA.

Articolul Marcel Ciolacu, după reţinerea lui Victor Piţurcă şi a directorului ROMARM: „Cred că nu va fi singurul caz” apare prima dată în Ziaristi.ro.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie