Pe aceiasi tema

Mădălin Ionescu, la sosuri cu Cătălin Măruță! „Facem foarte mult sex”, „cât de kinky sunt”!

Mădălin Ionescu, mult timp rival al lui Cătălin Măruță, a cedat insistențelor ultimului și a participat la rubrica „Sosurile picante” de „La Măruță”! În timp ce era chinuit de iuțeala sosurilor, Măruță l-a pus să dea din casă!

Mădălin Ionescu: „Facem foarte mult sex”

Întrebat care sunt cele trei lucruri pe care le face soția lui și care îl enervează cel mai mult, Mădălin Ionescu a cedat. El pare să se bucure de mult sex! „Doarme puțin, facem foarte mult sex și e foarte deșteaptă”, a declarat Mădălin Ionescu.

A doua întrebare picantă pusă de Măruță a privit cel mai enervant invitat pe care l-a avut în cadrul unei emisiuni. Acesta este Vadim Tudor. „La prima lui ieșire a venit la mine și a plecat după cinci minute. (…) L-am întrebat dacă și-a cumpărat diplome de pe net. M-a lăsat cu o oră liberă (…)”.

A treia pusă de Măruță a fost întebare a fost „Dacă nu ai fi căsătorit, Cristina Șișcanu n-ar exista și ai fi obligat să te însori mâine cu o vedetă din România, măritată sau nemăritată. Care ar fi alegerea ta?”, „Corina Chiriac”, a răspuns acesta. „E o fantezie veche (…) În acest fel descoperă oamenii cât de ciudat, cât de kinky sunt”, a mai completat Mădălin Ionescu.

Cine este Mădălin Ionescu?

Mădălin Ionescu a prezentat timp de mai mulți ani emisiunea „Acces Direct”, la Antena 1, care era difuzată între orele 17.00-19.00, la Antena 1. La aceeași oră, Cătălin Măruță prezenta Happy Hour.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie