Pe aceiasi tema

Louis Vuitton și-a prezentat colecţia de toamnă-iarnă la Muzeul Orsay – Video

Louis Vuitton a prezentat la Muzeul Orsay din Paris colecţia sa de toamnă-iarnă caracterizată printr-o serie modernă de ţinute jucăuşe, sculpturale, purtate de modele care au defilat pe un podium lucios, de culoare neagră, evocând o stradă din Paris, informează Reuters.

 

Explorând noţiuni caracteristice stilului franţuzesc, Nicolas Ghesquiere, directorul artistic al colecţiilor feminine din cadrul celebrei case de modă, s-a jucat cu volumele croielilor şi cu efectele „trompe l’oeil”, cum ar fi o pereche de cizme care arată ca nişte pantofi negri, cu tocuri înalte, asortaţi cu şosete albe şi paltoane pufoase, asemănătoare unor blazere.

Vezi și Virgil Abloh, creator al colecţiilor pentru bărbaţi Louis Vuitton, a murit duminică

 

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Printre ţinutele prezentate s-au mai aflat pantaloni scurţi de tip bermude, rochii largi cu bustieră, strânse în talie cu curele înguste, precum şi rochii decorate cu mărgele strălucitoare.

 

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Gama poşetelor a fost diversă, inclusiv un model care arată asemenea unui indicator stradal tipic parizian, cu o ramă verde şi cu înscrisul ”Louis Vuitton” ştanţat cu litere albe.

 

Louis Vuitton
Louis Vuitton

La finalul prezentării, sunetul a sute de paşi a fost proiectat în sala care a găzduit defilarea, creând impresia unor modele invizibile care păşesc pe podium – un efect creat de artistul de sunet Nicolas Becker.

 

Louis Vuitton
Louis Vuitton

La finalul show-ului, Nicolas Ghesquiere a ieşit pe podiumul de defilare şi le-a zâmbit invitaţilor din primele rânduri, printre care s-au aflat Emma Stone, Zendaya şi Catherine Deneuve, care au stat alături de membri ai familiei preşedintelui şi CEO-ului grupului LVMH, Bernard Arnault.

 

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Pharrell Williams, numit director artistic al colecţiilor masculine în cadrul casei de modă Louis Vuitton, a asistat de asemenea la prezentare.

 


Săptămâna Modei de la Paris, la care au participat branduri prestigioase cum ar fi Dior – care face parte din grupul LVMH -, Saint Laurent – deţinut de Kering SA -, Valentino şi Chanel, se încheie marţi.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie