Pe aceiasi tema

Leonardo DiCaprio, atacat din toate părțile! Are o relație cu o tânără de 19 ani!

Celebrului actor Leonardo DiCaprio (48 de ani) îi plac numai fetele tinere! El se află într-o relație cu fotomodelul Eden Polani, în vârstă de numai 19 ani!

Leonardo DiCaprio, amator de sânge proaspăt!

O altă actriță, Mischa Barton (37 de ani), și-a amintit de faptul că a fost sfătuită să se culce cu Leonardo DiCaprio când și ea avea 19 ani, pentru a deveni celebră la Holywood.

Prezentatoarea de televiziune Ulrika Johnsson (55 de ani) l-a demolat pe DiCaprio, pentru faptul că intră în relații numai cu tinere care au până în 25 de ani. Ea a precizat că „îmi dă frisoane!”.„Știu că nu sunt singura care consideră că pasiunea lui Leonardo DiCaprio pentru femei mult mai tinere nu este doar dezagreabilă, ci și revoltătoare”, a mai spus prezentatoarea.

Nici fanii de pe Instagram nu l-au iertat!

Straniul obicei al lui DiCaprio a fost criticat și de Instagrammeri! „Iubita lui Leonardo DiCaprio este atât de tânără încât experiența ei de liceu a fost întreruptă de COVID-19”, a menționat luni un utilizator.

„Există acum un câine care este mai bătrân decât iubita lui Leonardo DiCaprio. Lasă asta să se întipărească pentru un moment”, a glumit un altul, care a făcut referire la cel mai bătrân câine din lume, Bobi, în vârstă de 30 de ani.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie