Pe aceiasi tema

Leonard Miron și iubitul său, Miguel, într-o croazieră. Puteau avea soarta Titanicului!

Fostul prezentator de televiziune, Leonard Miron, a trecut printr-o peripeție uriașă alături de iubitul său, Miguel. Ei puteau să-și întâlnească Creatorul mai repede chiar în croaziera în care se aflau! Furtuna îi putea arunca peste bord!

„Mă aflu din nou într-o croazieră. De data asta, m-am hotărât să schimb un pic tipul de croazieră pe care Miguel și cu mine îl alegem de obicei. De această dată, am ales un vas mai mic și un itinerariu mai interesant. Eram trei porturi în care nu am fost niciodată: Asta era socoteala de acasă, dar știți cum se spune pe la noi că socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg, pentru că dacă în primele patru zile am plecat din Alicante, a urmat apoi Genoa, apoi Marsilia și Barcelona. Din momentul acela, totul s-a schimbat, pentru că atunci când coboram în direcția Strâmtorii Gibraltar, vasul pe care ne aflăm a întâlnit o furtună extraordinar de puternică și vreo două zile ne-a zgâlțâit cum nu am pățit niciodată așa ceva”, a povestit Leonard Miron.

Leonard Miron, spectacol în croazieră

Se pare că cei doi s-au plimbat în baza contractului de muncă pe care Leonard Miron l-a avut cu croaziera.
„Sunt foarte mândru, pentru că în 2023, pentru compania de croazieră la care lucrez, o să încep o croazieră în premieră (…) O să fiu primul director de croazieră care le va arăta americanilor Canalul Dunăre – Marea Neagră. Croaziera va începe în Viena și se va termina la Constanța.”

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie