Pe aceiasi tema

Lavinia Șandru, detalii picante despre divorțul de Darius Vâlcov

Lavinia Șandru a decis să rupă tăcerea în cazul divorțului ei de politicianul Darius Vâlcov. Află de ce a decis să divorțeze, după o căsnicie de 10 ani soldată cu nașterea unei fetițe, Sara Gabriela.

Lavinia Șandru a dat cărțile pe față!

În cadrul emisiunii ,,După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu, fosta politiciană a decis să dea detalii ascunse publicului până în prezent.

„E foarte greu să ții două săbii într-o teacă. Doi oameni care sunt făcuți să fie în prima linie, mai ales cum eram noi amândoi pe zona politică. Ne era greu”, a mărturisit Lavinia Șandru.

Se pare că relația extraconjugală cu Bianca Toniţă, pe care Darius Vâlov a angajat-o ca consilieră, a pus capac fericitului mariaj.

Un alt motiv care au dus la destrămarea căsniciei a fost rolul Laviniei de prezentatoare TV la Realitatea. Criticile pe care le aducea partidului din care făcea acesta parte i-au adus mari bătăi de cap.
„Lui în fiecare zi i se spunea: uite, soția ta a zis asta, soția ta ne atacă partidul, soția ta ne calcă în picioare, soția ta dă în președintele nostru (n.r Traian Băsescu)”, a mai spus Lavinia Șandru.

Lavinia Șandru și Darius Vâlcov locuiau deja separat!

O altă dezvăluire făcută în premieră de Lavinia Șandru a fost că a locuit separat de Darius Vâlcov timp de cinci ani.

„Am suferit. Și m-a durut. Când ne-am despărțit, eu deja locuiam separat de el de cinci ani de zile. Eram tristă că s-a răcit toul între noi”, a încheiat jurnalista.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie