Pe aceiasi tema

Laurette pe OnlyFans? Consideră că platforma nu e doar pentru poze deocheate!

Modelul Laurette Atindehou are cont de OnlyFans, pe care l-a deschis pentru ca să-și rotunjească veniturile. Ea susține că nu încarcă poze indecente sau vulgare.

„Eu contul de OnlyFans l-am făcut din pură curiozitate, eu nu postez poze indecente, sunt absolut poze normale, eu nu postez poze indecente. Pe contul meu de OnlyFans sunt poze absolut normale, nu sunt poze duse la extrem. Sunt poze foarte normale, sunt poze sexy, dar nimic vulgar, nimic ieșit din comun”, a declarat Laurette.

Laurette, convinsă că poți da sfaturi de sănătate pe OnlyFans!

Laurette a precizat că OnlyFans nu este doar pentru imagini și videoclipuri cu tentă pornografică, și că lumea a înțeles intenția platformei greșit! Ea consideră că poți să dai sfaturi de sănătate, viață și sport, care pot fi și ele valoroase! Recunoaște totuși că pozele cu nurii goi aduc banul gros.

„Depinde ce fel de content faci, dacă faci un content pentru adulți poți să câștigi sume destul de mari, dar dacă faci un content decent și simplu sumele variază, dar depinde foarte mult de contentul pe care tu vrei să-l ai pe OnlyFans. Într-adevăr, e o platformă de +18 ani, dar pe OnlyFans poți absolut să faci ce vrei tu, să oferi sfaturi de sănătate, să faci sport, să fii life coach, poți să oferi sfaturi oamenilor, poți să dai sfaturi oamenilor. E o aplicație ca oricare alta, doar că într-adevăr poți face și content pentru adulți dacă îți dorești, dar depinde de fiecare în parte”, a mai mărturisit Laurette.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie