Pe aceiasi tema

Kate Middleton, gest intim făcut chiar la premiile BAFTA!

Kate Middleton și Prințul William au fost invitați special la gala premiilor BAFTA. Kate Middleton nu s-a putut abține, și a recurs la un gest intim umilitor făcut în văzul tuturor!

Kate Middleton, gest deplasat!

După ce au ajuns la Royal Festival Hall din Londra, duminică seara, Kate Middleton, și Prințul William au vorbit preț de câteva minute. Se pare că Prințul i-a spus ceva murdar, altfel nu se explică gestul nefiresc și nedemn făcut de Prințesă! Ea l-a apucat de fund pe prințul William, în văzul tuturor!

Ce rochie a purtat Kate Middleton?

Kate Middleton a venit îmbrăcată într-o rochie care a semănat foarte mult cu cea purtată acum patru ani, creația lui Alexander McQueen. A purtat aceeași rochie albă cu un singur umăr, fiind înlocuit doar materialul din care erau făcute florile de pe umăr. Și-a complimentat ținuta cu o pereche de mănuși negre, dar și una de cercei de doar 20 de euro, semn că ține cu poporul englez care se confruntă cu foamea!

În acest an, Gala premiilor BAFTA a fost prezentată de Richard E. Grant, după ce în 2022, actriţa australiană Rebel Wilson a ocupat rolul de MC.

„All Quiet On The Western Front”, număr record de nominalizări

Filmul „All Quiet On The Western Front”, un remake german al unui film clasic despre ororile războiului, a câștigat jumătate din categoriile la care a fost nominalizat, respectiv 7 din 14 categorii!

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie