Pe aceiasi tema

Iubita lui Tzancă, Alina Marymar, îi demolează pe cei care o critică! „Mă bucur că voi credeți că sunt operată!”

Iubita lui Tzancă, Alina Marymar, a ținut să închidă gura tuturor răutăcioșilor care îi spun că nu a avut forme! Ea susține că le avea, chiar dacă și-a făcut operații estetice! Pentru că femeile au criticat-o, iubita lui Tzancă Uraganu a postat pe Instagram o imagine de acum 4 ani, de când nu avea nicio operație estetică.

Alina Marymar s-a săturat de critici, unele internautemenționând că Marymar nu este sinceră în totalitate și că a „omis” să recunoască faptul că are implant și în fese. Cum a reacționat iubita lui Tzancă Uraganu?

Alina Marymar, „agasată” de critici în mediul online?

Alina Marymar a ținut să precizeze că nu are implanturi la buci, și că nu și-a băgat decât acid în buze și silicoane. Ea se simte mândră că unele persoane cred că are mai multe operații estetice, crezând că acest lucru reprezintă dovada faptului că arată foarte bine, în ochii ei.

„Orice intervenție aș fi avut aș recunoaște fără ezitare. Până la urmă tot timpul e loc de mai bine și contează foarte mult încrederea în sine. Dar eu încă nu am apelat la această intervenție! Într-un fel mă bucur că voi credeți asta și că eu arăt ca și cum aș fi operată”, a spus Alina Marymar pe Instagram.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie