Pe aceiasi tema

Ionuț Iftimoaie era să sară la bătaie: „Dacă mai faci asta, îți f** un pumn!” Fetele s-au lovit și ele cu genunchii!

SCANDAL la Survivor! Ionuț Iftimoaie, fostul luptător de K1, era gata să sară la bătaie într-un joc pentru recompensă! În timpul probei, Iftimoaie trebuia să ajungă la un covor pe care să pună o pernă de culoare roșie, dar a fost oprit de Alin Chirilă, practicant de MMA, care l-a prins cu un procedeu interzis chiar la Survivor! Iftimoaie aproape a înebunit, iar concursul a fost încheiat rapid de moderatorul Dan Pavel, din cauză că situația risca să degenereze!

„Dacă mai faci odată asta, îți f** un pumn și te ia dracu”, a tunat Ionuț Iftimoaie, lui Alin Chirilă. „Hai mă, lovește-mă, hai!”, a sărit și Războinicul, care s-a îndreptat spre Iftimoaie. „Sunt niște reguli, toată lumea trebuie să le respecte. Tu de ce nu le respecți?”, completează Ionuț Iftimoaie.

Moderatorul concursului TV, Dan Pavel, a fost nevoit să încheie nedecis concursul, din cauza riscului de violență, după ce mai mulți concurenți s-au enervat și s-au împins.

Niciunul dintre participanți nu a primit recompensa. „Este pentru prima oară când fac asta la Survivor”, a explicat Dan Pavel. La finalul probei, Iftimoaie și Chirilă și-au dat mâna prietenește.

Cine e Ștefania, colega Sandrei Izbașa din echipa Faimoșilor

Înfruntarea dintre fete a fost însă și ea violentă. Războinica Alexandra Ciomag a fost lovită cu genunchiul în față de gimnasta Ștefania Stănilă, moment în care concursul a fost anulat.

Ștefania Stănilă, care a fost colegă cu Sandra Izbașa și Larisa Iordache, pe vremea când făcea gimnastică, s-a retras din activitate și a devenit instructor. A luat aurul, pe echipe, la Europeanul din 2014, după ce în anul 2012, la Bruxelles, a obținut bronzul pe echipe și argintul la sărituri.

Alt conflict! Eliminată de la Survivor, Crina Abrudan, soția lui Gabi Popescu, a itnrat într-un conflict cu o concurentă

Crina Abrudan, fostă prezentatoare TV și soția lui Gabi Popescu, component al Generației de Aur, a fost eliminată de la Survivor.

„Domnul Dan, nu am niciun regret, nici că am venit, nici că plec. Am venit aici strict pentru mine. Nu am venit nici pentru mama, nici pentru soțul meu, nici pentru altcineva, nu am venit să demonstrez ceva, cuiva, pentru că lucrurile demonstrative în viață nu prea ies. Am venit pentru mine pentru că urmăream formatul de mult și îmi doream să ajung aici”, a explicat Faimoasa înainte să se despartă de colegii ei.

Înainte de a părăsi definitiv Survivor România 2023, Crina Abrudan a avut o ceartă cu Bianca Patrichi, colega ei din echipa Faimoșilor. „Pentru mine, ești o dezamăgire”, i-a spus fosta prezentatoare de știri dansatoarei și coregrafei Bianca Patrichi. Crina a încercat să se apropie de Bianca, însă aceasta a răbufnit: „Nu mă mângâia, te rog frumos, pe cap așa pentru că nu ți-am făcut absolut nimic să te porți ca un jeg…”.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie