Pe aceiasi tema

Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, anchetat de Congres pentru „arta” sa

Se pare că lui Hunter Biden, fiul președintelui american Joe Biden, nu-i merge prea bine în viața de pictor! Deși a reușit să-și vândă una din creații cu 225.000 de dolari, o comiesie a Congresului consideră că suma obținută nu se datorează talentului nativ de care fiul președinte dă dovadă! Acesta consideră că familia prezidenţjală că se îmbogăţeşte profitând de contactele şi influenţa sa, conform unei relatări făcute de AFP.

Hunter Biden, un artist cu lipici la bani!

Republicanul James Comer a lansat o scrisoare prin care îi cere să să furnizeze Congresului o listă cu cumpărătorii tablourilor sale. De asemenea, îi cere proprietarului galeriei, Georges Bergès, să depună mărturie în faţa Congresului în februarie.

„Acordul dumneavoastră cu Hunter Biden ridică probleme etice serioase şi ridică întrebarea dacă familia Biden face din nou negoţ cu contactele şi influenţa sa”

Republicanii au o părere incredibilă despre tablourile lui Biden!

Oamenii de afaceri ar achiziționa operele lui Hunter Biden cu scopul de a intra în graţiile Casei Albe.

Potrivit lui James Comer, unele dintre tablourile expuse de galeria Georges Bergès din New York au costat până la 225.000 de dolari. „Cine ar plăti bani grei pentru munca aparent inutilă a lui Hunter Biden? Cu siguranţă nu este un Picasso”, a scris pe Twitter Comer.

Picturile încă apar pe paginile de socializare ale galeriei.

Fiul cel mic al preşedintelui, Hunter Biden, a fost des luat la întrebări pentru interesele economice avute în Ucraina şi China în perioada în care tatăl său a fost vicepreşedinte al lui Barack Obama (2009-2017).

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie