Pe aceiasi tema

Guns N’Roses vin la București și la Budapesta în iulie 2023

Ce rocker nu a auzit de Guns N’Roses… Fanii trupei Guns N’Roses și toată suflarea rockerilor din Ungaria și România trebuiw să afle că ”bătrânii” metalului ajung în Budapesta și București la vară.

 

Trupa lui Axl Rose, Slash sau Duff McKagan a anunțat un turneu mondial care include concerte și în Estul Europei.

Vezi și Un copil născut la un concert Metallica a primit numele lui James Hetfield

Potrivit Emagic, concertul de la Arena Națională va avea loc pe 16 iulie și va fi pentru prima oară când rockerii vor concerta în România în formula consacrată. Biletele pentru publicul larg vor fi puse în vânzare pe 24 februarie, la ora 10. Prețurile nu se cunosc încă.

Trei zile mai târziu, pe 19 iulie, Guns N’Roses va concerta pe stadionul Puskás Arena din Budapesta. Biletele se vor vinde începând de joi pentru utilizatorii înregistrați pe site-ul care le comercializează, iar vineri pentru publicul larg.

În Europa, trupa va mai concerta la Paris, Roma, Frankfurt, Atena, Berna, printre alte orașe.

Componența trupei pentru turneul din 2023 va fi Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese.

Una dintre cele mai populare trupe de rock din lume, Guns N’Roses se bucură de succes la mai bine de 35 de ani de la înființare. Piese precum „Sweet child o’mine”, „November Rain” sau „Paradise City” sunt bine-cunoscute pe întreg mapamondul.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie