Pe aceiasi tema

Gina Pistol a primit un salariu imens de la Antena 1! Suma este una amețitoare!

După ce și-a anunțat retragerea din televiziune, a venit momentul să află și salariul Ginei Pistol! Vedeta a lucrat pentru Antena mai bine de 7 ani, unde a prezentat Asia Express și Chefi la cuțite. Sumele pe care le-a primit sunt de-a dreptul amețitoare, gestul retragerii fiind unul de neînțeles.

Gina Pistol a prezentat 11 sezoane ale emisiunii Chefi la cuțite, fiind renumerată cu 15.000 de euro pe sezon. De asemenea, ea a primit 18.000 de euro pe lună pentru filmările de la Asia Express. După un sezon al emisiunii, blondina rămânea cu 45.000 de euro,

Pauză pentru Gina Pistol

Gina a decis să se retragă pentru a se dedica familiei. „Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune. Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.

Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume.”, a fost mesajul transmis de Gina Pistol.

Fanii vedetei au fost șocați! Alții au comparat-o cu Irina Fodor, norocoasa care i-a luat  locul.

„Of, Ginule!!!! Ai adus valoare. Felicitări si mult succes in continuare!”/„Îmi pare rău. Nu va mai fi la fel fără tine”/ „Păcat, că nici America nu este ce trebuie fără tine, nu știu dacă va fi cineva mai bun ca tine în treaba asta”/„Îmi pare rău că nu vei mai fi prezentă la emisiune. Atât de rău mi-a părut că nu ai mai fost la Asia… Irina Fodor, după părerea mea, nu este ce trebuie… îi lipsește ceva, cred că naturalețea cu care prezentai tu, clar nu o are. Mare păcat, ne vei lipsi Gina!”/ „Deja mi-e dor de tine, farmecul tău pe sticlă e inegalabil. Fără intenția de a jigni pe cineva, ești greu de înlocuit, dragă Gina! Pe de altă parte, sunt mamă și înțeleg foarte bine decizia ta. Pe curând!”/„ „Ne lași cu Irina??? Pfff! Nu ne place!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie