Pe aceiasi tema

Giani Kiriță a bătut cu bestialitate o vedetă de la Antena 1! A fost nevoie de intervenția medicilor!

Giani Kiriță și-a făcut K.O. adversarul! Acesta a avut nevoie de îngriji medicale după partida de marți seara.

Debut senzațional pentru Giani Kiriță

Giani Kiriță s-a apucat de MMA și l-a rupt în bătaie pe Andi Constantin.

Fostul dinamovist  l-a pus la pământ!

„Am dominat meciul de la un capăt la altul. Mă bucur că a venit la bătaie în a doua repriză. Atunci când vii la bătaie cu un câine turbat, îți iei somn. Era deja în lumea viselor. I-am mai dat două după, dar a venit arbitrul.”, a spus Giani Kiriță, mândru de prestația sa.

„Vă mulțumesc că ați fost alături de mine, vreau să mulțumesc echipei mele, antrenorului Ionuț «Pitbull» Atodiresei, partenerilor mei de sparring.

Este o muncă de două luni de zile, cu două antrenamente foarte grele. Credeți-mă că e foarte, foarte epuizant. Invit toți băieții care dau la sac să vină să se antreneze profesionist, cu antrenor, să vadă cât e de greu. Sacul nu dă înapoi. Credeți-mă că e foarte, foarte epuizant.

Vreau să-i mulțumesc și adversarului meu, de asta am vrut unul tânăr, în formă, să dovedesc că eu, câine adevărat, îl mănânc de viu.”, a spus fostul fotbalist, conform Pro Arena.

Giani Kiriță, MMA și în viitor

„Deocamdată vreau să savurez victoria, împreună cu antrenorii, familia, prietenii. Nu spun dacă voi mai lupta, e bine că a ieșit așa. Un meci de fotbal nu are niciun fel de legătură cu asta, adrenalina este la cote monstruoase.

Sunt la nivel de amatori, nu emit pretenții pentru mai mult. Rămân la nivelul ăsta. Acum aștept provocări, mingea e în terenul lor.”, a adăugat fostul căpitan.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie