Pe aceiasi tema

Garsoniera lui Dorian Popa, devastată! Le-ar fi cerut bani în plus?

Un tiktoker celebru a ajutat o mamă singură cu trei copii să vină din Turcia, după ce locuința ei a fost dărâmată de cutremur. El a cazat-o chiar în garsoniera lui Dorian Popa din Capitală.

Dorian Popa a fost acuzat că a cerut 100 de lei pentru consumabile, pe lângă banii de chirie! Deși s-ar fi comportat exemplar, și au lăsat camera curată, ei au primit un mesaj din partea persoanei care se ocupă de închirierea garsonierei. Aceasta le-a cerut 100 de lei pentru role de hârtie de bucătărie, saci de gunoi și hârtie igienică. Chiriașii s-ar fi așteptat chiar la un buchet de flori din partea lui Dorian Popa, pentru mămica singură care a părăsit Turcia.

Dorian Popa a mărturisit că lucrurile stau altfel

”Eu am pe cineva care se ocupă de această garsonieră, pentru că, evident, nu aș putea să am timp să mă ocup eu. Persoana care se ocupă este extrem de educată, iar mesajul pe care l-a trimis acestor clienți a fost cât se poate de diplomat. Da, într-adevăr, sunt unii clienți care, în urma lor, lasă uragan, dar asta nu este treaba mea și nu pot să schimb omenirea. Cei care lucrează în domeniul hotelier sunt absolut sigur că mă înțeleg foarte bine. Nu puține au fost materialele în presă, dar și la TV, vis-a-vis de distrugerile pe care oamenii le lasă în urmă. Eu nu am contact cu clienții, pentru că nu este normal, am încredere totală în cel care se ocupă”, a declarat, Dorian Popa.

Dorian Popa susține că au distrus și au furat

”Omul mi-a spus care au fost daunele, având în vedere costul unor astfel de daune pe platformele pe care este închiriată garsoniera sunt mult mai mari, băiatul a considerat că suma de nici mai mult, nici mai puțin, de 20 de euro, pentru distrugerile pe care ei le-au făcut, pe lângă ceea ce au furat. Ei au furat niște lucruri, le-au spus doar pe acelea, și am înțeles că eu, în urma furtului, trebuia să le trimit niște flori. Oamenii cred că dacă ai bani trebuie să închizi ochii la toate lucrurile rele care se întâmplă în jurul tău. Eu nu consider așa ceva. Îmi pare rău că oamenii au ajuns să fure hârtie igienică și produse de curățat pardoseala, eu am făcut acea garsonieră cu tot sufletul meu, iar suma investită acolo a fost 60.000 de euro, doar pentru renovare”, a explicat Dorian Popa.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie