Pe aceiasi tema

Florin Damșa, de la Mr. Olympia la împachetat șervețele!

Florin Damșa, instructor de fitness, își dorește să cucerească titlul de Mr. Olympia. El trage tare la antrenamente pentru a-și îndeplini visul! În pandemie a trecut peste greutăți, fiind nevoit să împacheteze șervețele.

Încă din adolescență, când era mai plinuț, Florin Damșa a pus ochii pe ganteră și nu i-a mai dat drumul! El participă la toate competițiile interne și își dorește să ajungă la cal mai înalt nivel!

Florin Damșa, nevoit să împacheteze șervețele!

Pentru că pandemia a închis toate sălile, Florin Damșa s-a angajat la o fabrică de împachetat șervețele!

„Situația m-a obligat să mă angajez într-un domeniu care nu avea nicio legătură cu profesia mea. După ce lucrasem o bună perioadă la o companie de suplimente nutritive pentru sportivi și persoanele active, compania a început să nu mai meargă bine. A început să scârțâie. Mulți dintre noi am fost dați în șomaj. Știam că îi va fi greu, dacă nu imposibil, să se redreseze, iar eu aveam nevoie de bani pentru pregătirea mea, pentru participarea la competiții…”, a spus Florin Damșa la Măruță.

„Am început să caut de lucru și, într-un final, am găsit la o fabrica de hârtie din Dej, unde am fost angajat”. Tipa de la angajări l-a recunoscut!

„Țin minte și acum… La interviu, tipa m-a recunoscut de la Tv, mai precis, de la PRO TV, emisiunea La Măruță. Și m-a întrebat dacă chiar sunt eu și ce caut într-o fabrică. I-am zis: am venit să lucrez!

Mi s-a oferit un post unde mă ocupam de producția de șervețele și ambalarea lor. Am fost primit destul de bine de o parte din angajați. M-au întrebat cum e la tv, cum de am ajuns aici, cum e la competiții… Îmi amintesc că m-au și lăsat să plec de la mașinăria care împacheta șervețelele să mănânc, aveam ore de mese”, a povestit Florin Damșa.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie