Pe aceiasi tema

Florin Călinescu, lovit și el de cancer!

Îndrăgitul prezentator de televiziune Florin Călinescu a dezvăluit marile probleme de sănătate cu care s-a confruntat în trecut! În urmă cu patru ani, Florin Călinescu a aflat că are cancer de piele, însă a reușit să treacă peste această maladie nemiloasă! Află cum a reușit să treacă peste!

În urma unui control de rutină, medicii au descoperit ceva bizar pe nasul lui Călinescu!

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana dArc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat omul de televiziune.

Această maladie i-a răpit soția în 2007, chair de ziua lui, dar și părinții, după câteva luni.

Cum a scăpat Florin Călinescu de cancer?

Florin Călinescu a apelat la microchirurgua Mohs, care se folosește la cancerele de piele. În urma acesteia a rămas cu o cicatrice, pe care a îndepărtat-o printr-o intervenție cu laser.

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul. N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie