Pe aceiasi tema

Fiul Corneliei Catanga o face praf pe Nicole Cherry! Vezi de la ce s-au luat!

Nicole Cherry a reușit să stârnească cuibul de viespi! După ce a acuzat familia regretatei Corneliei Catanga că profită de pe urma ei, Alexandru Pădureanu a izbucnit pur și simplu! Vezi ce l-a deranjat în rândurile de mai jos!

Nicole Cherry, nerecunoscătoare!

Nicole Cherry nu a fost recunocătoare pentru ajutorul pe care i l-a oferit soțul Corneliei pentru că a urca în carieră, omițându-l complet în cadrul unui podcast:

„Aurel este fratele bunicii mele… Tata nu cunoștea de la ei despre muzică, relația noastră cu ei nu a fost una extrem de apropiată, era una, așa, ne vizitam rar, când mai venea pe la bunica mea, dar, cam atât, niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât atât…

Eu vă zic că le-am oferit tot respectul și chiar dacă au mai comentat despre mine, eu n-am spus nimic și în continuare îl respect pe Mitică. Dar, nu că el s-a certat cu tata. Dar, până să fiu cunoscută, niciodată nu eram așa de apropiați și, apoi, dintr-odată, trebuia să fim apropiați. Eu am urmat cursul firesc al lucrurilor, iar respectul a fost și este în continuare pentru Mitică, cum îi spun, și îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat.

Nu am ajuns la înmormântarea Corneliei, mama și tata au fost acolo… Atunci, eu tocmai aflasem că sunt însărcinată, mi-era și foarte rău, așteptam să iasă testul ok, să știu că copilul este bine, înainte să anunț. Pentru că nu am fost la înmormântare, toată lumea m-a văzut atunci oaia neagră… Dacă eu nu am comentat, e pentru că am nu am vrut să dau curs unor lucruri care oricum nu ajutau. Cum aș fi putut să zic că nu e așa, dacă ei credeau că e așa?”

Alex Pădureanu: ”Ești un produs extrem de ieftin, în showbiz-ul românesc”

„Draga noastră, mare-mică vedetă! Ești un produs extrem de ieftin în showbiz-ul românesc, remarcându-te ca un artist care face comerț, și nu artă, cochetând cu manelele. Deși, dacă stau bine să mă gândesc, nu ai să cânți niciodată mai bine ca aceste fete și ca acești băieți care au apărut, deoarece tu ești o „glumă” din punct de vedere muzical, care a avut noroc. Și ți-o spune un muzician! Dar tu ești în necunoștință de cauză și nu am pretenții de la tine.

Tu nu știi ce înseamnă sensul cuvântului muzician. Nu noi suntem cei care trebuie să fim mândri că faci parte din neamul nostru, ci tu! Iar tu nu știi să faci diferența dintre popularitate și celebritate. Eu, personal, nu aveam nimic cu tine, dacă nu te exprimai la modul în care te-ai exprimat. Nu uita niciodată că părinții mei au o carieră de 50 de ani de activitate, mama fiind UNICĂ în muzica lăutărească, iar tatăl meu e considerat la ora actuală unul dintre cei mai mari cântăreți de romanțe, care au mai rămas în viață. Așa că atunci când ți se ia un interviu, să fii foarte atentă în exprimare”S-ar înjosi să aibă un grad de rudenie cu părinții mei”.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie