Pe aceiasi tema

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, afectată de atacurile lui Gigi Becali la adresa mamei ei „Eram ca o familie!”

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, afectată de atacurile lui Gigi Becali la adresa mamei ei „Eram ca o familie!”

Fiica Anamariei Prodan a fost atinsă de atacurile lui Gigi Becali! Relația dintre patronul de la FCSB și cunoscutul impresar a ajuns la cote alarmante, după transferul lui Dennis Man la Parma. Agentul de jucători a fost exclus din schemă și a pierdut comisionul. Ba mai mult, Becali l-a dat în judecată pe jucător și a câștigat procesul de 350.000 de euro în primă instanță.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, extrem de afectată de atacurile lui Gigi Becali!

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, în vârstă de 23 de ani, a dezvăluit că a fost puternic afectată de atacurile latifundiarului din Pipera. Ea a recunoscut că a resimțit în mod direct reacțiile acestuia și că suferă în urma conflictului dintre cei doi.

„(Reporter: Au durut atacurile lui Gigi Becali la adresa mamei tale?) Da, pentru că e greu când cunoşti o persoană de atât de mult timp şi stai la el în casă, în vizitezi de atâtea ori. Eram ca o familie. Să vezi că nu mai e aşa şi că sunt atacuri unul contra celuilalt, e greu!

Mereu am încercat să îi las pe ei şi să îmi văd de treaba mea şi de cariera mea. Dar e greu când vezi aşa ceva la televizor. Noi (n.r. copiii Anamariei Prodan) am încercat să nu lăsăm să ne afecteze, e situaţia lor, ei sunt adulţii, ei trebuie să îşi regleze ce vor între ei. Dar e greu să nu facă parte şi din viaţa noastră. Pe stradă, oriunde, mereu ţi se va atrage atenţia de ceea ce se întâmplă. Dar încerc să trec cu vederea„, a declarat Sarah Dumitrescu.

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Gigi Becali: „Zice că mă bagă la puşcărie”!

Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf, nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a răbufnit la adresa lui Becali. Aceasta a susținut că patronul echipei FCSB o înjură ori de câte ori are ocazia și o amenință că o să o distrugă. În plus, Prodan a declarat că Becali a stricat relația dintre ei după ce i-a reproșat, în glumă sau nu, că se uita la trupul ei.

”Faptul că acest mare credincios are impresia că atunci când vorbește el cu `prietenii` acești oameni îi poartă respect… Dimpotrivă, ei mă sună pe mine și îmi povestesc cum vorbește, cum mă înjură, cu verii, cu toată lumea pe la palat. Credinciosul ăsta mare! Cum se laudă că el are foarte multe relații și că el o să facă, că o să mă distrugă, că o să îl folosească pe Reghe împotriva mea.

Râde de Reghecampf, râde de ce a făcut Reghe, de toate amantele lui Reghe de dinaintea ăsteia. Se laudă că o cunoaște pe Bilcon… Pe mine nu mă interesează și nu mă impresionează absolut nimic”, a spus Anamaria Prodan

Cum și-a stricat Anamaria Prodan relația cu Gigi Becali?

De partea cealaltă, Gigi Becali a caracterizat-o pe Anamaria Prodan drept o femeie „care știe să se bage sub pielea oamenilor”, dar a precizat că impresara nu era pe placul său. El a recunoscut că a avut o relație foarte bună cu Anamaria pe vremea când Reghecampf era antrenor la FCSB, însă lucrurile s-au schimbat în momentul în care aceasta i-a adus la cunoștință părerea ei despre el.

„Orice antrenor care a venit la FCSB s-a pus el. M-ați înțeles? A fost 0 în instalarea lui Reghecampf (n.r. – despre implicarea Anamariei Prodan). Nimeni, niciodată nu m-a influențat cu un antrenor. El a reușit la Snagov și l-am pus.

Anamaria are o simpatie aparte și știe să se bage sub pielea oamenilor. Pe urmă, strică tot. Eu o simpatizam. Călca la mine o femeie la palat? I-am zis lui Reghe să nu mai vină, mai râdeam cu ea. După a zis că mă uitam la ea, că ce fizic are, Doamne ferește! Am simpatizat-o, dar eu iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, frați, călugări. Nu pot să iubesc orice femeie.

Ea, după aia, a stricat totul. Pentru ce? Nu a avut niciun fel de aport. Pe Reghe voiam să-l iau eu. A demonstrat el. Mă știți, nici MM nu poate să mă influențeze să iau un antrenor, doar dacă îl mai întreb eu”, a spus Gigi Becali,

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie