Pe aceiasi tema

Fetele din A.S.I.A. o demolează pe Irina Nicolae! Nu au mai chemat-o la reuniune!

Trupa A.S.I.A, ale căror versuri s-au aflat pe buzele a milioane de români la începutul anilor 2000, are parte de mari disensiuni! Irina Nicolae a fost șocată să afle că nu a fost chemată la reuniune, dar celelalte fete susțin că ea nu a vrut să urce pe scenă cu ele!

Bălăcăreală în A.S.I.A

Fetele din A.S.I.A. o acuză pe Irina Nicolae că minte și că nu este o femeie asumată. Ele au vrut să refacă formația acum câțiva ani, pentru un eveniment, dar Irina a refuzat să vină, spunând că ar umbri momentul Ianei Novac.

„Ai spus că e momentul ei și nu vrei să-i umbrești acel moment. Noi nu ne-am gândit la asta, ci ne-am bucurat să-i fim alături într-un moment atât de important. Noi nu ne-am gândit că o umbrim, ci că avem bucuria și onoarea să îi fim alături. La acel concert ai refuzat și la acel concert noi am hotărât că repornim A.S.I.A în această formulă.”, au transmis „asiaticile” pe Instagram.

De ce a plecat Irina din A.S.I.A

Pe lângă scandalul nasumării, acestea i-au transmis să le spună oamenilor adevărul, și că nu este fondatoarea legendarei trupe, deși fața și vocea ei erau cele mai cunoscute de pe scenă.

”Vrei adevăr și asumare? Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă și ce s-a petrecut în ultimul an. Dacă tot vrei părerea lor, spune-le adevărul și cu această ocazie îți reamintesc că Florin Ionescu este managerul nostru și așa va rămâne pentru totdeauna. Nu ești și nu au fost fondatoarea acestei trupe.”, i-au transmis fostele colege de scenă.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie