Pe aceiasi tema

Există strategii la cazinouri pe care le poți folosi pentru a fi mai pregătit?

La fel ca în orice alt domeniu de activitate, jucătorii de jocuri de noroc fără experiență tind să piardă mult mai mult decât cei care au vechime. Este firesc ca atunci când începi să faci ceva nou (un sport, un dans, un job etc.) să nu fii bine pregătit, să faci greșeli, chiar să eșuezi și să fii nevoit să o iei de la capăt.

 

Dacă faci parte din categoria novicilor în ceea ce privește jocurile de cazino, trebuie să ții cont de anumite aspecte până când începi să capeți experiență și să fii mai stăpân pe propriile cunoștințe. În primul rând, este necesar să joci variantele gratuite ale jocurilor pentru a te familiariza cu jocul și pentru a învăța foarte bine regulile. Atunci când ești în etapa de învățare, nu îți permiți să joci pe bani adevărați.

După ce vei trece la etapa următoare, când cunoști regulamentul foarte bine, înseamnă că ești pregătit să joci variantele pe bani. Și dacă ești și suficient de norocos, sunt șanse mari să și faci bani online din jocuri de noroc. Totuși, nu uita că acest tip de jocuri nu sunt o sursă de venit, ci o variantă de distracție.

Pe lângă exersarea jocurilor pentru a dobândi anumite abilități și experiență, există și strategii pe care le poți folosi pentru a fi mai bine pregătit atunci când intri într-un cazino. Astfel se reduc posibilitățile de a pierde bani mulți și experiența unui joc de noroc rămâne una plăcută.

Iată ce strategii poți urma pentru a fi mai bine pregătit:

Învață să folosești bonusurile

Profită de bonusurile pe care le oferă cazinourile pentru a te bucura de banii pe care ți-i dă cazinoul pentru a juca. Bonusurile sub formă de bani și rotiri gratuite sunt cel mai des întâlnite pe platformele de gambling. Acestea sunt metodele de marketing pe care le folosesc cazinourile pentru a atrage clienți noi și pentru a-i fideliza pe cei existenți. Așa că, de ce să nu te bucuri de aceste promoții?

Trebuie să fii atent totuși la condițiile în care se acordă acele bonusuri pentru că nu sunt cu adevărat gratis. Întotdeauna există niște condiții de acordare a bonusurilor și de retragere a câștigurilor.

Oricum, bonusurile te ajută să îți extinzi bugetul pentru jocuri, să îți prelungești perioada de joc, să încerci gratuit anumite jocuri (sloturi, în general).

Cercetează cu atenție Termenii și Condițiile de acordare a bonusurilor. Acolo vei găsi toate detaliile legate de perioada de valabilitate a promoției, de condițiile de rulaj, de modul în care poți retrage banii câștigați. Doar în acest fel vei putea ști dacă alegi un bonus potrivit și convenabil.

Îndreaptă-ți atenția spre jocurile cu un avantaj al casei mai mic

Toate jocurile de noroc au un avantaj al casei, acesta asigurându-le cazinourilor profitul propriu. Dacă nu ar exista avantajul casei, afacerile de acest tip ar intra în faliment pentru că nu ar avea din ce să facă profit.

Unii operatorii de jocuri de cazino își stabilesc un avantaj al casei mai mare, alții se orientează spre unul mai mic. Rațiunea din spatele aplicării unui avantaj al casei mai redus este că mai mulți jucători vor fi atrași de un avantaj care îi favorizează.

Așadar, scopul tău ca jucător este să alegi jocuri cu un avantaj al casei cât mai redus. Iată câteva exemple:

Blackjack – avantajul casei depinde de cazinoul pe care îl alegi și de tipul de joc, dar în cele mai fericite cazuri poți găsi un avantaj al casei redus până la 0,5%.

Video Poker – este un joc pe care îl poți alege fără probleme, fiind unul dintre puținele jocuri pe care le poți găsi cu un avantaj al casei redus până aproape de zero, mai exact 0,46%.

Ruletă – este un joc foarte apreciat de către fanii cazinourilor. Dacă optezi pentru ruleta europeană, avantajul casei este de 2.70%, în timp ce pentru ruleta americană este dublu (5,26%).

Baccarat – se spune că este un joc destul de dificil, dar dacă știi cum să pariezi, avantajul casei poate să fie foarte bun. De exemplu, dacă faci un pariu pe Bancher, te poți bucura de un avantaj de numai 1,06%, iar dacă pariezi pe Player, cazinoul are un avantaj de 1,36%.

Poker – la poker nu există nici un avantaj al casei deoarece jucătorii concurează unul împotriva celuilalt. Totuși, cazinoul ia o parte din fiecare pot de premiu.

Exersează jocurile preferate

După ce ai descoperit ce jocuri îți plac cel mai mult și ți se potrivesc cu adevărat, este recomandat să le joci cât mai mult pentru a-ți îmbunătăți tehnica și abilitățile.

Dacă ești un fan al pokerului, cu cât vei dobândi mai multe cunoștințe, cu atât vei fi mai puternic la masa de joc, vei putea juca cu adversari mai puternici și vei avea șansa să câștigi mai mulți bani.

Este ideal să și citești anumite cărți de specialitate care îți explică în detaliu cum funcționează jocul tău preferat.

Folosește rațiunea și renunță la emoții

Atunci când joci jocuri de cazino, trebuie să nu te lași condus de emoții și să îți folosești partea rațională a creierului pentru a reuși să îți menții limitele realiste.

Trebuie să fii mereu conștient că scopul activității tale într-un cazino nu este să te îmbogățești, ci să te simți bine și dacă norocul îți surâde este excelent pentru că vei pleca acasă cu profit. Altfel, ai rămas totuși cu o experiență plăcută, deși ai pierdut niște bani.

Trebuie să fii realist și să nu intri în cazino convins 100% că vei câștiga.

Concluzie

Așadar, strategiile te ajută să îți crești, într-o anumită măsură, șansele de câștig, să îți echilibrezi bugetul și să îți reduci cât mai mult pierderile.

Nicio strategie din lume nu îți va garanta vreodată că vei fi câștigător. Dacă ar fi așa, jocurile de noroc nu ar mai fi jocuri de noroc, asa ca nu uita sa joci responsabil.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie