Pe aceiasi tema

Eric de Oliveira riscă să rămână fără picior! „Merg înainte!”

Eric de Oliveira, cel mai cunoscut fotbalist brazilian care a jucat în România, riscă să rămână fără picior! Vezi cu ce problemă se confruntă fotbalistul, la numai doi ani de la retragere!

Eric de Oliveira, carieră de vis în România!

Fotbalistul brazilian a venit în România în 2007, de la CA Metropolitano, o echipă din ligile inferioare din Brazilia. El a reușit să promoveze cu Gaz Metan Mediaș în Liga I. Pe 27 iulie 2008 avea să joace primul meci în Liga I, contra Oțelului Galați, încheiat cu scorul de 2-2.

După 222 de meciuri, și după ce a devenit jucătorul străin cu cele mai multe goluri în campionat, 66 în 222 de meciuri, Eric se confruntă cu probleme grave de sănătate!

Eric de Olivera riscă amputarea!

Eric a fost nevoit să se retragă în 2020, după ce medicii i-au transmis că are probleme grave la un picior.
Acesta a avut o carieră impresionantă și a jucat la mai multe echipe din Liga I. În anul 2020 el a primit o veste dramatică, aflând că are probleme serioase la un picior. El se află la Mediaș, preferând să rămână în țară, în loc să se întoarcă în Rio de Janeiro.

Cel care a primit distincția de cel mai bun jucător străin al anului de două ori are probleme mari cu circulația sângelui! El are o arteră înfundată, și niciun doctor nu știe cum să-l vindece! Mereu veselul Eric a intrat în depresie din cauza bolii!

„E ciudat că medicii nu știu, îmi spun doar că am o arteră înfundată. Mi-au desfundat-o de trei ori până acum. Apoi mi s-a spus că am tromboflebită, mi se îngroașă sângele și trebuie să iau anticoagulante. Din păcate nu văd rezultate, nicio îmbunătățire. Dacă situația de la piciorul meu stâng se agravează în următoarea perioadă există posibilitatea să-mi fie amputat! E greu… Sunt în lumea mea și uneori cred că e mai bine să fiu singur. Merg înainte, încerc să nu mă plâng prea mult.”

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie