Pe aceiasi tema

Ema Uta nu mai vrea cu Alex Bodi!

Make-up artista Ema Uta nu mai vrea să se împace cu Alex Bodi. Acesta a declarat că vrea să formeze din nou un cuplu cu Iulia Sălăjean! Cu toate acestea, lui Alex Bodi îi pare rău, și a făcut public acest sentiment chiar la televizor!

Părere de rău pentru Alex Bodi!

„Am și eu sentimentele mele și poate mi-am dat seama că fata asta m-a iubit sau poate mă iubește în continuare și a făcut multe chestii pentru mine. M-a respectat, mi-a fost loială, nu mi-a greșit niciodată și eu am făcut anumite greșeli, iar din vina unor persoane din exterior s-au întâmplat mai multe înțelegeri între noi. Am rănit-o și îmi pare rău”, a spus Alex Bodi.

„O cunosc foarte bine și știu cât de rănită e și cât de supărată era pe mine, dar nu cred că poți să câștigi un război cu o bătălie. (…) Nu știu (n.r. dacă se va întoarce). Chiar mi-am dat seama că îmi doresc să fie cu ea și chiar merită din toate punctele de vedere. (…) Ce simt pentru ea și ce am trăit cu ea a fost unic, mai mult decât cu oricine. Pe ea am iubit-o cel mai mult din toate femeile din viața mea. (…) E o femeie care merită.”

În plus, Alex Bodi i-a făcut o declarație romantică chiar la Dubai!

Ema Uta nu îl mai vrea pe Alex Bodi

Ema Uta nu îl mai vrea, pentru că simte că nu i-a luat apărarea, când Iulia Sălăgean a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl copilului său.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie