Pe aceiasi tema

Elena Merișoreanu, imobilizată la pat de două luni!

Îndrăgita interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu a trecut printr-o operație foarte grea la picior, care a ținut-o la pat timp de două luni. Vedeta e bucuroasă că se deplasează cu ajutorul cârjei și că a renunțat la cadru. Ea se pregătește să scoată un album și abia așteaptă să revină pe scenă.

Elena Merișoreanu. operație la picior!

Elena Merișoreanu s-a bucurat de liniștea pe care a avut-o cât a stat acasă, fiind obișnuită să fie plecată în concerte. Ea și-a dedicat timpul familiei, dar și celor dragi.

„Sunt bine, am terminat cu cadrul, sunt cu o singură cârjă, urc scările și sunt bine. Mai am o lună jumătate și termin, acum pe 20 fac o lună de la operație. Timpul a trecut repede, fiind și iarnă, frig, oricum nu mă duceam nicăieri, așa că e bine. În perioada m-am ocupat cu muzica în continuare, trebuie să aștept un producător să scot un CD, mi-am mai pus piesele la punct, trebuie să le termin. Mi-a prins foarte bine statul acasă, că am avut de lucru, noi care suntem tot plecați ne bucurăm când stăm mai aproape de familie”, a spus Elena Merișoreanu.

Colegii i-au fost alături în perioada de convalescență, primind mai multe apeluri și vizite în această perioadă.

”Nu trece o zi fără să nu vină un coleg sau vreo colegă pe la mine. Vorbesc tot timpul cu ei, am vorbit cu Elisabeta Turcu, cu Steliana Sima, cu Constantin Enceanu, care a făcut și el operație, ne întrebăm ce facem, cum suntem, o grămadă de soliști din țară care mă sună, Ilie Caraș, Claudia Ghițulescu, că ce faci mătușă, cum ești, hai că abia aștept să vină primăvară să mergem la concerte, dar să fim sănătoși, să fie pace că nu vedeți ce nenorociri sunt”, a mai spus cântăreața de muzică populară.

Când revine Elena Merișoreanu pe scenă?

Elena Merișoreanu a promis fanilor că va reveni pe scenă după Paște. Mai mult, ea va susține un concert și în străinătate, contractul fiind semnat cu multe luni înainte. Ea va susține un concert chiar în Sydney, Australia!

”După Paști cred că voi pleca puțin pe afară, am un contract și trebuie să ajung la Sydney prin Australia și cred că prima dată acolo mă duc. Să vedem cum va fi, nu mai putem să facem programări, nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Eu niciodată nu iau banii înainte că nu știu dacă pot să onorez, că cine știe ce se poate întâmpla, Doamne Ferește!”, mai zice Elena Merișoreanu.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie