Pe aceiasi tema

Elena Ionescu este o femeie singură: „N-am ajuns până acolo”

Știrea momentului în lumea mondenă! Elena Ionescu, fosta membră a trupei Mandinga, a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa privată. Deși s-a zvonit că ar fi într-o nouă relație. Elena a spus că a avut mai multe întâlniri cu bărbatul respectiv, dar nu a fost vorba despre o poveste de dragoste. Ce s-a întâmplat de fapt?

Elena Ionescu, o nouă relație?

”Nu, nu am o relație, așa cum s-a scris! Nu am legătura cu povestea respectivă, s-a făcut o întreagă poveste degeaba, nu mai sunt, adică nici n-am fost. Ne-am cunoscut ca oameni, dar n-am ajuns până acolo. Am ieșit, dar n-am ajuns să formăm un cuplu. Nu mai există în viața mea și nu a fost”, a zis Elena Ionescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Elena Ionescu, despre divorțul de Dragoș!

În plus, Elena a vorbit despre divorțul de Dragoș și cum reușesc ambii părinți să aibă grijă de micuțul lor, în ciuda separării: ”Cu tatăl copilului mă înțeleg la fel cum ne înțelegeam din totdeauna, după ce ne-am despărțit, de trei ani de zile, singura sarcină pe care o avem este să avem grijă de copil, fiecare pe partea lui, ne înțelegem omenește, dar nimic altceva. Băiatul locuiește cu mine și în weekend merge la el”.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie