Pe aceiasi tema

Elena Băsescu, îmbrăcată din cap până în picioare în haine de firmă, surprinsă într-o locație misterioasă!

Elena Băsescu a fost surprinsă pe străzile din București, îmbrăcată din cap până-n picioare în haine de firmă. Fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, se afla într-o locație neobișnuită.

EBA în fața unei clinici pentru fertilizare în vitro?

Elena Băsescu, fostă europarlamentar, a fost surprinsă în apropierea unei clinici private din București. A intrat repede în clinica de fertilizare în vitro, pentru a scăpa de paparazzi.

Fiul ei, Traian junior, a împlinit opt ani la începutul lui februarie, iar mama lui a avut mare grijă să-i organizeze o petrecere de vis, cu tort, baloane, cadouri, prieteni dragi și distracție pe cinste. Fanii ei i-au transmis pe instagram că seamănă cu bunicul său matern

Cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Elena Băsescu a postat câteva fotografii de excepție pe rețelele sociale, prin care urmăritorii vedetei au putut observa asemănarea celui mic cu mama și bunicul său matern.

„#8anicutine #mamădebăiat #Junior #8”, a fost mesajul pe care EBA l-a postat pe Instagram. Elena Băsescu a fost căsătorită timp de patru ani cu Bogdan Ionescu, alias Syda, în perioada 2012 – 2016. Din căsnicia lor au rezultat primii doi copii ai vedetei, Sofia Anais și Traian junior.

 

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie