Pe aceiasi tema

Ea este femeia cu cele mai lungi gene naturale din lume! Doctorii nu au nicio explicație!

You Jianxia  este oficial femeia cu cele mai lungi gene naturale din lume! Ea este din China și a întrecut orice record mondial la lungimea genelor!

Femeia cu cele mai lungi gene din lume

You Jianxia este mândră că a doborât acest record neobișnuit, iar genele ei au început să crească din senin în 2015 extrem de rapid. În prezent, acestea ajung la 20 de centimetri!

„Am doborât recordul mondial la lungimea genelor. Acum, genele mele au o lungime de 20 de centimetri. În anul 2015 am realizat faptul că genele mele au început să crească cu o rapiditate incredibilă, însă după aceea ritmul de creștere a fost mai lent, însă nu l-am oprit.

M-am tot gândit de ce oare am aceste gene atât de lungi”, a spus referitor la lungimea genelor sale.

You Jianxia consideră că e un dar de la Buddha!

Femeia a declarat că a petrecut 480 de zile în pustietate și că acolo a fost binecuvântată cu acest dar! Medicii nu au știut cum a reușit corpul femeii să le crească atât de tare.

„Am fost la doctor și la specialiști pentru a afla care este motivul pentru care genele mele nu se opresc din creștere și de ce ale mele sunt mai lungi decât ale celorlați.

Aceștia nu au avut nicio explicație, iar mie mi s-a părut un lucru incredibil”, continuă ea. Ea susține că nu folosește prea multe produse de machiaj

„Când mă machiez, nu vreau să fac ceva prea complicat. Am grijă doar să îmi fac doar o umbră de culoare pe pleoape. În timpul zilei, genele nu-mi creează niciun fel de probleme sau dificulăți”, a mai spus You Jianxia.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie