Pe aceiasi tema

Dublă tragedie în familia Ralucăi Moianu de la „Iartă-mă”!

Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii „Iartă-mă”, care a făcut furori la începutul anilor 2000 pe TVR, a trecut și ea prin mai multe tragedii. Într-o scurtă perioadă de timp, prezentatoarea care vindeca inimile frânte ale românilor de pretutindeni a rămas fără tată, dar și fără so, care a murit de cancerț. Ea a fost nevoită să treacă peste aceste momente tragice de dragul fetiței ei.

Cum și-a revenit Raluca Moianu?

Într-un astfel de caz este bine să te desprinzi de locurile în care ai trăit alături de defunct, așa că și Raluca Moianu a decis să plece în celălalt capăt al lumii, în Columbia, unde a crescut și ea!

„Te calcă trenul, se duce trenul și se întoarce peste tine. Nu e suficient că te calcă, mai vine și înapoi. Ai senzația că nu te mai ridici, dar când ai un copil indiferent cât ar fi de greu, te ridici de jos și zici: “Asta e! Trebuie să duc copilul mai departe.

Mi-am luat copilul și am plecat în Columbia, acolo unde eu am crescut. A fost important să o știu echilibrată și să știe că eu sunt lângă ea. Durerea nu trece!”, a declarat Raluca Moianu.

Raluca Moianu, mândră de fiica ei!

Fiica Ralucăi Moianu, Mara, a împlinit recent 18 ani. Ea nu este atrasă de o carieră în televiziune, astfel că nu își dorește să calce pe urmele mamei ei. Ea se pregătește să dea la drept.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie