Pe aceiasi tema

Dublă eliminiare la Survivor România! Vica și Jorge au părăsit competiția

Trei concurenți din echipa Faimoșilor au fost nominlaizați spre eliminare. Vica Blochina, Doc și Ada au fosr nominalizați spre eliminare, a anunțat Fan Pavel. Însă din cei trei, doar unul singur urma să plece acasă în urma votului publicului. Concurentul care a părăsit competiția în urma votului publiclui este Vica Blochina.

Vica, primele declarații după eliminarea de la Surivor România

După ce a auzit că a fost nominalizată să plece acasă, Vica și-a spus opinia despre cea mai dură competiți sportivă.

„Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Și dacă ar fi fost să rămân aici, pentru mine ar fi fost un calvar. Nu am vrut să demotivez colegii și am încercat tot timpul să stau pe pozitiv, dar întotdeauna, cumva, m-am conectat cu casa. Mi-am dorit. M-am rugat la Dumnezeu astăzi să rămână Ada în competiție, pentru că știam că are nevoie să stea aici. Survivor România este cea mai grea competiție din lume. Sunt foarte fericită că am făcut parte din această echipă. Războinicii sunt minunați, am făcut față. Mi-a plăcut foarte mult”, a spus Vica Blochina, care s-a abținut să nu plângă în fața camerelor de filmat.

La final, Vica și-a îmbrățișat toți colegii, chiar și pe cei cu care a fost în conflict.

Jorge a părăsit competiția Survivor România în cârje: „Sunt foarte frustat”

Jorge a părăsit competiția Survivor România după ce s-a accidentat. Concurentul a lipsit de la ultimele jocuri ale Faimoșilor, iar aseară, Daniel Pavel l-a chemat la consiliul de eliminare, acolo unde a făcut anunțul plecării lui. Faimosul a ieșit din competiție în cârje și cu genunchiul stâng bandajat.

„Avem rezultatul investigaților. Pe considerente medicale, pentru a te putea recupera în condiții normale. Jorge, părăsești competiția în această seară, în acest consiliu”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel.

Jorge a fost competitiv în cadrul concursului și și-ar fi dorit să mai continue aventura din Republica Dominicană, însă destinul nu a fost de partea sa.

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget”, a spus Jorge.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie