Pe aceiasi tema

Doliu la Holywood! A murit actrița care a jucat-o pe Wednesday din Familia Addams!

O întâmplare tragică a avut loc sâmbătă! Lisa Loring, actriță care a jucat rolul lui Wednesday din prima adaptare a benzilor desenate, a murit la vârsta de 64 de ani. Un accident vascular cerebral a fost cel care i-a pus capac!

Lisa Loring a murit înconjurată de familie, a declarat pentru Variety fiica ei. „A plecat liniștită, cu ambele fiice [Vanessa și Marianne] ținându-i mâinile”.

Lisa Loring, istorie în rolul lui Wednesday

Lisa Loring a fost prima actriță care a interpretat celebrul rol al lui Wednesday. Prima adaptare a celebrelor benzi desenate a avut loc în 1964 și a fost făcută de postul ABC. Lisa Loring a jucat-o timp de doi ani, pe când avea doar șase ani. Ea a servit ca sursă de inspirație pentru Jenna Ortega, care joacă în adaptarea Wednesday, care s-a bucurat de un mare succes la public.

Vestea cea tragică dată de o bună prietenă a familiei

Laure Jacobson, prietenă apropiată a familiei, a spus pe Facebook că Loring a murit sâmbătă după ce a fost deconectată de la aparate.

„Cu mare tristețe anunț moartea prietenei noastre, Lisa Loring. În urmă cu 4 zile a suferit un accident vascular cerebral masiv provocat de fumat și hipertensiune arterială. A fost conectată la aparate de 3 zile. Ieri, familia ei a luat dificila decizie de a o scoate și a decedat aseară.

Ea va rămâne în cultura pop și în inimile noastre întotdeauna ca Wednesday Addams. Frumoasă, bună, o mamă iubitoare, moștenirea Lisei în lumea divertismentului este uriașă. Iar moștenirea pentru familia și prietenii ei – o bogăție de umor, afecțiune și iubire va juca mult timp în amintirile noastre. RIP, Lisa. Fată… ai fost o tonă de distracție”.

Loring a avut patru mariaje și are două fiice, Marianne și Vanessa, și nepoții săi, Emiliana și Charles.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie