Pe aceiasi tema

Doliu în lumea sportului! Jurnalistul Bogdan Socol s-a stins la doar 41 de ani.

Lumea presei sportive românești a suferit o lovitură cruntă! Marius Socol, jurnalist sportiv și comentator Digisport, a murit la frageda vârstă de 41 de ani, în urma unui şoc hipotermic. Jurnalistul era pasionat de înot în ape înghețate, însă de această dată a fost prea mult! Anunțul cutremurător a fost făcut chiar de pagina de Facebook Sport Studio.

A murit Bogdan Socol!

Jurnalistul sportiv Bogdan Socol și-a cunoscut sfârșitul la doar 41 de ani, în urma unui şoc hipotermic.

”Din păcate, suntem tulburați de o veste pe care nu ne-am fi dorit niciodată să o auzim. Conform mai multor surse, fostul jurnalist și comentator român Bogdan Socol ar fi decedat în cursul zilei de astăzi. Suntem șocați de dispariția unui om care a trăit pentru sport și care ne-a oferit atâtea momente pe care nu le vom uita niciodată. Odihnește-te în pace, Bogdan!”, a fost tristul anunț făcut pe pagina de Facebook Sport Studio.

Înotul în ape acoperite de îngheț poate fi fatal!

Bogdan Socol obișnuia să pună videoclipuri pe YouTube din timpul partidelor de înot.

„Sunt unul din cazurile foarte rare în care din jurnalist sportiv ajung sa fac parte dintr-o echipa de sportivi. Si dupa doar doua antrenamente alături de membrii lotului național de înot în ape înghețate, remarc ce înseamnă cu adevărat spiritul de echipa, pe care nu l-am întâlnit în peste doua decenii de presa.

M-au impresionat modestia fiecărui component al echipei, spiritul de camaraderie al tuturor si dorinta de a te ajuta, indiferent de nivelul la care esti. În primul rand, este vorba de respectul fata de aceasta forma de sport extrem, întrucât te face sa îți fortezi limitele fizice si mentale, dar și fata de toți cei care îl practică. Iar un mare merit aici îl are Paul Georgescu, un campion fabulos si mai mult decat un antrenor, care cauta sa obțină ce e mai bun de la fiecare sportiv și, totodată, face totul pentru ca toți sa își îmbunătățească performantele.” spunea cu mândrie Bogdan.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie