Pe aceiasi tema

Doina Teodoru, din ce în ce mai încântată de Cătălin Scărlătescu!

Deși celelalte echipe se ceară de nu se văd, nu este și cazul cuplului format din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru! Cei doi par să se înțeleagă din ce în ce mai bine!

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, un cuplu fericit

America Express i-a schimbat total! Emisiunea le-a consolidat iubirea. Doina Teodoru recunoaște că are o relație mai puternică de când s-a întors de la America Express.

”Eu mă simt foarte norocoasă că sunt în această emisiune, că împart această experiență cu partenerul meu de viață. Ne-am cunoscut mult mai bine aici, ne-am văzut limitele și am încercat să le depășim.”, a mărturisit Doina Teodoru.

Cătălin Scărlătescu: „O experiență spectaculoasă”

Cătălin Scărlătescu consideră că experiența de la America Express a fost una din cele mai frumoase pe care le-a trăt. De asemenea, el a încercat lucruri care l-au scos din sfera de confort.

”E o experiență spectaculoasă, îmi pare bine că mi s-a întâmplat până la vârsta asta. Că dacă m-ați fi luat la America Express la 70 de ani…Aici am făcut niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată: deposedează oamenii de cele mai diverse lucruri, pune-i să te ducă dintr-un loc în altul, fă-i să nu mai plece în direcția lor, să empatizeze cu tine și să creadă că și ei concurează.”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Nefiltrate.ro

Mergi la categorie